Lager 350 Kamaxel specifikation

The Stock 350, en av de bäst säljande motorer i historien, introducerades av General Motors 1967. Först presenterade i kupéer och gataracers är 350 nu även används i stadsjeepar, pickuper och kombibilar. För andra fordon, är 350 tillgänglig som en eftermarknad komponent. Dock bör varje anläggning eller ändring av ett fordons motor hanteras av en professionell. Allmänna Kamaxel Specifikationer

intag och avgasventiler på 350 har en lyfthöjd på 0,457 inches och en total längd av 268 sekunder vardera. Båda ventilerna har en varaktighet på 218 sekunder vid 0,5 rpm Vipparmen har ett förhållande av 1,5. Intaget Ventilen har en lob centrumlinje specifikation av 105 grader, och utloppsventilen har en specifikation lob separation av 110 grader.
Kamaxel Diameter Specifikationer

minsta cylinder huvud ventil storlek är 1,94 inches i intag diameter och 1,5 inches i avgaserna diameter. Kolvringarna har en cylindervolym på 350 cubic inches och en borrning i fyra inches. En kolvring har ett kompressionsförhållande på 3,9 till 0,726 cubic inches. Den andra har en kvot på 4,64 till 0,622 inches. Förbindningsstången är 5,7 inches lång, och har en 3,48-tums slaglängd. Båda kolvringar är 1,56 inches tall.
Kamaxelvridmoment Specifikationer

stången förbinder kolvarna till vevaxeln har en bult med 35 foot-pounds av vridmoment , en andra bult med 45 foot-pounds av vridmoment och en tredje bult med 75 foot-pounds av vridmoment. De tre bultarna som förbinder kamkedjan på kamaxeln har 20 foot-pounds av vridmoment. Bulten ansluter cylinderhuvudet till motorblocket har 65 fot-pounds vridmoment, medan tappen ansluter vipparmen till cylinderhuvudet har 50 fot-pounds vridmoment. Ett tändstift har 22 foot-pounds av vridmoment, den andra har 15 foot-pounds av vridmoment Addera insug och avgas Specifikationer Torque

bult förbinder förgasaren till. insugningsröret har 7.5 mul-pounds av vridmoment, medan bulten anslutning av sensorn motortemperaturen till insugningsröret har 20 foot-pounds av vridmoment. Bulten förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 33 fot-pounds vridmoment, medan bulten ansluter termostathuset till insugningsröret har 30 fot-pounds vridmoment. Bulten förbinder avgasgrenröret till topplocket har 20 foot-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96109.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.