Hur man installerar underredet Lights

Underbody neon eller LED-lampor kommer att ge din bil en personlig och distinkt utseende. Flera underredet belysning kit finns tillgängliga på marknaden, i en mängd olika färger. Installation av dessa kit kan kompletteras med minimal mekanisk förmåga och några grundläggande verktyg. Dock bör du kolla med lokala brottsbekämpande innan du installerar underredet lampor på din bil. Lokala lagar kan förbjuda användningen av vissa färger, eller förbjuda användningen av underredet fordonets strålkastare helt. Saker du behöver
Underbody belysning kit
Avbitare /strippor
krympslang
Lödkolv
Borrmaskin
Metal punch
Hammer
Silikontätning
Pencil
Värmekanon eller cigarettändare
12-volts vippströmbrytare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Öppna din underredet belysning kit och separera bitarna. Var försiktig så att du inte skadar någon av lysrör. Inspektera bilens undersida för eventuella fästpunkter för lamporna.
2

montera ljuset klämmorna på var och en av lamporna. Ta en av lamporna med de installerade klipp och håll den upp mot underredet - bort från alla rörliga delar, kablar eller bränsleledningar - att bestämma den slutliga infästningspunkt för ljuset. Använd en penna för att markera stoppbygel platser skruvhål på undersidan av fordonet.
3

Använd en metall punch till något buckla i skruvhålet markeringar för enklare borrning. Välj en borr som är något mindre än klämmorna som används, sedan borra skruvhålen. Borra inte för djupt, eftersom du kan skada andra fordonskomponenter.
4

Applicera en liten klick silikon till monteringshålen och sedan montera ljuset till undersidan av fordonet med monteringsskruvar. Applicera ytterligare ett lager av silikon över skruvskallarna för att säkerställa en vattentät tätning. Upprepa monteringen av de återstående lamporna.
5

Montera transformatorn som medföljer satsen under huven, nära batteriet. Se till att du inte kopplar transformatorn i ett område där det kan bli våt eller skadas av rörliga delar eller värmekällor såsom bilens avgaser.
6

Route underredet ljus ledningarna till transformatorn , återigen undvika några rörliga delar, värmekällor och bränsleledningar. Använd befintliga kablar vävstolar som reser från bilens undersida till motorrummet, om de är tillgängliga. Anslut belysningen ledningarna till transformatorn enligt kit instruktioner.
7

Kör en ström-ledningar från bilens positiva batterikabeln igenom bilens brandvägg och till undersidan av din inredning streck. Använd en befintlig vävstol brandvägg ledningar för att undvika att borra ett nytt hål. Sätt en bit krympslang över makten trådänden ligger nära batteriet.
8

Löda inline säkringstråd anslutning till strömkabeln ligger nära batteriet. Applicera en klick silikon över det lödda området och täck den med krympslang. Använd en cigarettändare låga eller värmepistol för att krympa röret säkert och jämnt över anslutningen. Värm inte krympslang, eftersom det kommer att bryta sönder.
9

Dra och anslut en annan ström-ledningar från positiva transformatorterminalen genom fordonets brandvägg och på samma plats som den andra strömkabeln. Löd kablarna till vippströmbrytare terminaler. Detta gör att du kan styra bottenplattan ljus från förarsätet.
10

Anslut den negativa kabeln anslutning till en lämplig metall del av fordonet för en mark. Du kan också ansluta den till en befintlig jordledning, om tillgängligt. Återanslut bilens negativa batterikabeln och testa underredet ljus för korrekt drift. Du kan också montera vippbrytare till ett lämpligt område under instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84125.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.