Hur du gör din 2005 Honda Accord Snabb

Att göra din 2005 Honda Accord snabbare kommer kräva att du lägger några eftermarknaden uppgraderingar auto del till din bil . Lägga delar som en kall luftintaget hjälper till att öka den mängd syre som sugs in i motorn och hjälper bränslet att brinna hårdare och öka din hästkrafter . Dessa typer av delar är till salu på bildelar butiker och ofta kommer i byggsatser . Du kan skruva dessa kit på motorn i bilen . Instruktioner
1

Installera ett avgassystem med bredare rör . Att sätta denna typ av avgassystem på din bil gör det förbrända luften inne i motorn för att lämna bilen snabbare . Detta ökar hastigheten och mängden av färskt syre sugs in i motorn .
2

Installera en kall - luft intag på din Civic luft- rutan . En kall - luftintaget kommer att dra mer ny syrgas in i förbränningskammaren av fordonet. Syret kommer att blandas med oljan och skapa en mer kraftfull explosion som resulterar i en ökning av hästkrafter .
3

Ta motorstyrenheten och ersätta den med en eftermarknad del . ECU är en del av ditt fordon som behandlar luft - till - bränsleförhållanden . En eftermarknaden ecu kommer att ändra dessa förhållanden för att öka hästkrafter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86127.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.