Hur Klipp Honda Springs

Om du vill sänka din Honda, kan du antingen installera nya sänkningsfjädrar, eller du kan klippa lager fjädrar. Genom att klippa fjädrarna, orsakar du våren för att förlora bärighet, och i processen, sänka bilen. Kapning spolarna detta sätt tar några försök och misstag, men det är ett billigt sätt att få jobbet gjort. Denna process bör ta ungefär två timmar att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Hex-head nyckel
Spring strut kompressor
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Märkpenna kvarn
vinkel med 4-1/2-inch skärande hjul
Ögonskydd
hörselskydd handskar
Work
Visa fler instruktioner
1

Lyft Honda med domkraften och sätta pallbockar under domkraften punkter på bilen så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken. Ta av hjulen med däck skiftnyckel.
2

Öppna huven och sedan sitta framför den främre hjulupphängningen. Unbolt främre fjäderben Wishbone från lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt bromsledningen och bottnen hos stöttan med 3/8-tums harskramla och ingångar. Skruva loss staget från fjäderben i motorrummet med 3/8-tums Ratchet och uttag, och ta bort den från suspensionen.
3

Installera kompressorer rörskarvskenorna på staget och dra åt dem med 1/2-tums Ratchet och uttag. Ta bort locket på staget med en fast nyckel och en hex-head-tangenten. Ta bort staget locket och ta bort strut kompressorer med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Markera spiralfjädern där du vill klippa den med märkpenna räkna varv spole som referens. Bär arbetshandskar, hörselskydd och ögonskydd. Skär spiralen med vinkelslip. Sätt tillbaka fjädern i fjäderben med 1/2-tums Ratchet och uttag och kompressorerna våren, sedan installera staget lock med en hex-head nyckel och en skiftnyckel. Sätt tillbaka det främre staget i suspension med 3/8-tums Ratchet och uttag samt en U-nyckel, gå i omvänd ordning för demontering.
5

sitta framför bakvagnen. Unbolt botten hos stöttan från lägre länkarm med 3/8-tums harskramla och ingångar, sedan öppna upp stammen. Dra av matta panelen på bålen sidorna och skruva isär toppen av fjäderben från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta staget ut ur suspensionen.
6

Installera kompressorerna rörskarvskenorna på staget och dra åt dem med 1/2-tums Ratchet och uttag. Ta bort locket på staget med en fast nyckel och en hex-head-tangenten. Ta bort staget locket och ta bort strut kompressorer med 1/2-tums Ratchet och uttag.
7

Markera spiralfjädern där du vill klippa den med märkpenna. Sätt på arbetshandskar, hörselskydd och skyddsglasögon, och kapa spiralen med vinkelslip. Sätt tillbaka fjädern i fjäderben med 1/2-tums Ratchet och uttag och kompressorerna våren, sedan installera staget lock med en hex-head nyckel och en skiftnyckel. Sätt tillbaka det bakre staget i suspension med 3/8-tums Ratchet och uttag samt en U-nyckel, gå i omvänd ordning för demontering.
8

tillbaka hjulen med däcket skiftnyckel. Sänk Honda av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86978.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.