Det bästa sättet att tillämpa Färgtoning köpt från en butik

Ta udden av värmen i bilen genom toning dina fönster. Det finns flera företag som säljer tonad film pre-cut för dina fönster baserat på märke och modell av din bil. Genom att delvis blockerar solens strålar kommer tonade rutor avsluta dessa dagar för att behöva handskas med den kvävande hettan i bilen efter att den har parkerats i solen och kommer att bidra till att minska behovet av luftkonditionering. Saker du behöver
Sprayflaska
Diskmedel
luddfri trasa
plast spatel eller kreditkort
Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Lägg 1/4 tsk. diskmedel till en 32-oz. sprayflaska fylld med vatten. Tvätta bilfönster noggrant med denna lösning med en luddfri trasa. En plast spatel eller en gammal kreditkort kan användas för att skrapa bort all caked-on gunk. Ner fönstren
2

rulla och dra fönstret packningar av dörrarnas ramar. Packningarna är beläggen som tätar fönstren när de rullas upp och kan snäppas ur sina spår i dörrarnas ramar.
3

Välj ett fönster för att börja med. Rulla upp det och spraya det igen med den lösningen så att den är helt blött.
4

Peel bort underlaget på toning film för det fönstret, och spraya den klibbiga sidan med lösningen.

5

Rullade fönstret ett par inches och börja vidhäfta den övre kanten av filmen på den övre kanten av fönstret. Låt filmen naturligt ligga platt på fönstret, sedan stoppa in den nedre kanten.
6

Gör nödvändiga justeringar för att matcha filmen till fönstret medan det fortfarande är halt, och släta ner den med dina händer.
7

belägga utsidan av filmen med lösningen, och använda en gummiskrapa för att avsluta plattas filmen och att pressa överskottet lösningen från mellan filmen och fönstret.

8

Låt lösningen torka så nyansen fäster ordentligt mot fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84091.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.