Reese 5th Wheel Hitch Instruktioner

Den Reese Företaget är ett skumt tillverkare baserat i Bloomington, Minnesota, som tillverkar produkter för bogsering vändskiva släpvagnar från baksidan av ditt fordon. Deras missöden har förmåga att dra vikter på upp till 10.000 £., Och inkluderar de av viktfördelning, svanhals och front-mount sorter. Bolagets hitch modeller är utformade för att fästas till din bakre stötfångaren med ett sortiment av skruvar och skenor ram. När ett korrekt installerat skumt, att du möjligheten för din lastbil för att bogsera din femte hjulet släpvagn utan några komplikationer. Saker du behöver
Smörjmedelsspray
Scraper Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
momentnyckel inställd
Ström bit
1/2-tums
borr
Visa mer instruktioner
1

Ta reservdäcket ur facket underifrån på baksidan av din lastbil och ställ den åt sidan. Däcket kommer att vara ur vägen för att nå alla de delar som behövs för en lyckad installation.
2

Ta vaxbeläggningen från hitch helt, inklusive alla fästhålen, med skrapa. Coat ramen och hålen hitch med smörjmedelsspray samt genom att spraya ett tunt lager på det jämnt.
3

Placera skumt bar på lastbilens stötfångare. Ta bort skruvarna på båda sidor om skumt bar och gör nödvändiga justeringar för att få det matcha storleken på stötfångaren. Skruvarna som behöver lossas ligger på kvinnliga ände skumt bar. Sätt 9/16th-inch sexkantsbultar, tillsammans med sina brickor, i varje bildruta järnvägens
4

fästhål, dra sedan åt dem med lämplig momentnyckel. De två fästhål på rambalk är ansvariga för att fästa till de viktigaste delarna av den faktiska skumt.
5

Placera skumt på baksidan av lastbilen, placera den över skumt bar, sedan löst skruva på den bakre fästen i med händerna. Du kan behöva hjälp från en annan person för att säkert lyfta enheten på plats.
6

Säkra skumt genom att sätta de andra 9/16th-inch sexkantiga bultar och brickor, sedan dra dem med låsmuttrar underifrån använda momentnyckeln.
7

Borra ett 1/2-tums hål genom stötfångarfästet att göra det radas upp med ramen skenor "slot som redan existerar, med armeringen monteras som en guide.
8

Infoga 1/2-tums sexkantsbultar, tillsammans med sina brickor, i hålen på armeringen parentes. Dra de platta och låsbrickor och muttrar med lämplig storlek momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96334.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.