Wiring Instruktioner för elektroniska Brake Controls

De rättsliga kraven för lagar Släpvagnsbromsventil varierar från plats till plats. Typiskt de krävs för släpvagnar som överstiga 3.000 pounds. Men vissa stater har inga regler, medan det i andra gränsen är 1500 pounds. Kontakta din statens avdelning motorfordon för att ta reda på detaljerna för din plats. De elektriska släpvagnsbromsar styrs av en bromsstyrning installerad i dragfordonet. Wiring detta system är enkelt om du vet var ledningarna går. Saker du behöver
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Skruvmejsel
Brukskniv
Visa fler instruktioner

1

Kör den blå kabeln till baksidan av fordonet där fem-polig släpvagn sele är. Du kan dölja tråd genom att trycka den uppåt i spalten mellan mattan och de inre panelerna. Fäst denna tråd till den blå kabeln från släpvagnen sele med en butt-kontakt. Placera en tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp.
2

Kör den röda kabeln till bromspedalen. Fäst den tråden för bromsomkopplaren med en scotch låsanslutning. Placera en tråd i varje spår och stäng spärren. Detta tvingar en metallblad genom båda trådarna skapar anslutningen.
3

Kör de vita och svarta kablarna till förarens fotutrymmet. Ta gummigenomföringen ur elden väggen och skär ett litet hål i mitten med mattkniv. Skjut kabeln genom detta hål och in i motorrummet. Sätt tillbaka gummigenomföringen.
4

Öppna huven på bilen och styra tråden längs kroppen till batteriet. Tillbaka terminalen bultarna av batteriet och fäst den svarta till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen. Dra åt bultarna terminala tillbaka ner.
5

Testa bromsen styrenheten genom att haka upp till en släpvagn med elektrisk broms. Kör sakta på en parkeringsplats eller tyst landsväg och bromsa en se om släpvagnens bromsar svara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87006.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.