Hur man installerar en Mustang Chip Jet Performance

Enligt Jet prestanda, kommer att installera en Mustang Chip Jet Performance lägga 14 till 17 enheter av hästkrafter. Eftersom detta är en "plug and play" typ modifikation, lägga chipet är en bra investering om du vill lägga hästkrafter till din Mustang. Modifieringen är inte permanent och kan tas bort så lätt som det installeras, så om du bestämmer dig för att gå tillbaka till den ursprungliga datorn, kan du enkelt göra det. Saker du behöver
8-millimeters nyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven genom att släppa huvfäste placerad inuti bilen på förarsidan kick panel . Säkra huva med huva prop.
2

Lossa den negativa batterikontakten med en 8-millimeters fast nyckel och dra ut batterikontakten utanför terminalen.
3

Leta datorn. Det är på passagerarsidan av fordonet mellan radiator overflow tank och den stora svarta säkringsboxen. Det är silver och har tre stora svarta kontakter som kommer ut av det. På datorn, kommer du att se en stor vit dekal med en stor alfanumerisk kod på den.
4

Ta bort alla tre kontakterna från datorn genom att trycka utåt på den säkra flikar samtidigt dra kontakterna från dator.
5

Anslut Jet Performance chip i datorn. De tre hålen kontakterna passar in är formade annorlunda och chipet passar bara i ett av hålen. Skjut prestanda chip i hålet tills du hör att den snäpper på plats.
6

Anslut sladdkopplingsdonet som tidigare var ansluten till den platsen nu fattas av chip på baksidan av chipet. Nu ansluter de andra två kontakterna i sina ursprungliga platser.
7

Säkra negativa batterikontakten tillbaka till batteripolen med en 8-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84088.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.