Hur installerar jag en XM Radio i en Nissan Frontier?

När du köper en ny XM satellitradio du kanske vill spara pengar genom att installera enheten själv. Installera en XM radio på din Nissan Frontier kommer inte bara att spara pengar, kan det spara tid annars spenderat på en mekaniker garage. Nästan vem som helst kan installera en XM radiomottagare och hela processen bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
XM radiomottagare
XM radioantenn
steg pall eller stege
XM ljudkabel
Auto tejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på din Nissan Frontier mittkonsolen för att fästa XM satellitmottagare. Använd sugkopparna på botten av mottagaren för att fästa enheten till instrumentbrädan. Ett annat alternativ är att fästa sugkopparna direkt på vindrutan. Se till att placera sugkopparna i ett område som inte hindrar din vision när du kör.
2

Gå till toppen av din bil med hjälp av en steg-pall eller en stege och hitta ett acceptabelt område Placera XM-antennen. Antennen skall placeras med fri sikt mot himlen, enligt XM ner installationsguide. Antennen har en inbyggd i stick pad som skall användas för att hålla antennen på plats. Ta bort klisterlappen locket från denna dyna och fäst antennen till fordonet.
3

Fäst XM ljudkabeln på baksidan av antennen och sätta i sladden till den högra sidan av fordonet . Öppna den bakre passagerardörren och placera sladden direkt under den svarta gjutning på fönstren. Dra kabeln hela vägen till framsidan av fordonet, i närheten av där du placerat XM mottagaren. Anslut nätsladden till baksidan av receivern och sedan bli av med någon slack i linan. Använd auto tejp för att hålla det i gjutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85783.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.