Hur beställer jag en nyckel till min bil?

Bilnycklar kan vara lätt att tappa bort och svårt att hitta, särskilt om du har bråttom. De flesta fordonsägare har en nyckel och nyckelbricka för sin bil och lämnar dem förvränga för en lösning när detta händer. För att undvika en sådan situation, beställa en extra uppsättning nycklar och placera dem på säker plats. På så vis kan du spara tid och pengar, samtidigt som det förhindrar stress. Saker du behöver
fordonsregister eller uppgifter
Visa fler instruktioner
1

hitta ditt formulär fordonets registreringsbevis. Din anmälningsblankett innehåller bilens år, märke, modell och chassinummer, även känd som din VIN-nummer. Om du har låst dina nycklar i bilen eller din Keyless remote-enheten, känd som en nyckelbricka, är trasig och du inte kan öppna din bil, skriv fordonsinformation ner på ett papper. Inkludera ditt VIN-nummer, på de flesta bilar tillverkade efter 1969, är det VIN synligt genom vindrutan och ligger på förarsidan instrumentbräda. Du kommer att behöva denna information för att beställa nycklar till din bil.
2

Besök bilfirma där bilen köptes eller en lokal återförsäljare. Fråga om du beställer ett nytt nyckel eller en ny nyckel till din bil. Dealern kommer att behöva se din anmälan för att få den information som behövs för att producera nyckeln. I de flesta fall kommer en ny nyckel skäras och programmeras för dig, om det behövs, just där på generalagenten. Kostnaden för tjänsten kommer att variera, beroende på din plats. För korrekt att programmera din nya nyckel, kan du behöva ta med alla befintliga nycklar med dig till generalagenten. Addera 3

Kontakta en ansedd låssmed i ditt område. Ge låssmed med din information om bilen, inklusive ditt VIN-nummer, som används som en kod för att korrekt klippa din nyckel. Låssmeder kan programmera många nycklar och nyckelbrickor precis som en återförsäljare kan, för en bråkdel av priset. Testa dina nycklar innan du lämnar låssmed butik för att se dina nycklar fungerar.
4

Sök på nätet efter en pålitlig bil nyckel återförsäljare, som säljer både äkta fabriken nycklar eller eftermarknaden nycklar. För att beställa på nätet, måste du ange ditt fordons information. Du kan köpa en tom nyckel, som kan vidtas för att en låssmed eller återförsäljare för att skäras och programmeras. Vissa återförsäljare online kan skära nycklar om en elektronisk nyckel kod, vilket kan ha gett till dig när du köper bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95428.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.