Hur man installerar en Pivot Raizin Voltage Stabilizer

En spänningsstabilisator - eller regulator - placeras på en strömkrets bredvid strömkällan. Syftet med en stabilisator är att omvandla en oregelbunden ström av spänning, filtrera den och ladda ur strömmen med en konstant hastighet. Detta är nödvändigt eftersom strömkällor - bilbatterier till exempel - utsläpp oberäkneligt spänning som kan påverka prestanda eller skada elektriska kretsar och motorer. Ljudenheter och elektronik är särskilt känsliga för inkonsekvenser i spänning. Saker du behöver
Dubbelsidig Wrench tejp
ställa
Nötter
Visa fler instruktioner
1

Montera Pivot Raizin spänningsstabilisatorn till en plan yta i motorutrymmet med dubbelhäftande tejp. Den bur eller insidan av hjulet är väl både lämpliga platser. Oavsett var du monterar stabilisatorn, göra vissa kablarna når batteripolerna.
2

Anslut den positiva kabeln från stabilisatorn till den positiva polen Tvingfäste genom att skjuta öglan på kabeln över bult som spänner klämman och tillsats av en mutter bakom den. Kabeln öglan kläms mellan kabeln muttern och muttern på C-klämman. Dra åt muttern ned med en skiftnyckel.
3

Position jordanslutningen på bulten på batteriets minuspol genom att skjuta öglan på terminalen över bulten och skruva en mutter bakom den. Fäst jordkabeln. Skjut en bult genom öglan på varje kabel, sedan lägga bultarna genom hålen i jorden terminalen och fäst dem med muttrarna.
4

bort en bult från topplocket, generatorn, den distributör och huvuddelen huvudet. Skjut öljetter av jorden kablar - en för varje - över bultarna i varje och sätt tillbaka bultarna i sina respektive positioner Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87436.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.