Magnaflow avgassystem tips

Magnaflow avgassystem är avsedda att öka avgas prestationer och skapa en djup fyllig ton. Magnaflow s avgassystem tips är utformade för att ge ytterligare visuella intryck. De avgassystem tips är fastklämda eller svetsas på avgasröret och finns främst i rostfritt stål (även krom finns) med en livstids garanti mot tillverkningsfel. Enkla tips

Ensamstående tips finns i dubbel vägg, rektangel, rullade avlånga, rullade avlånga runda med vinkel, oval, rullade ovala, kvadratiska och runda former. Former är tillgängliga som en platt spets (ingen vinkel) eller med 15 -, 30 - eller 45-graders vinkel och som en rullad spets eller snedstreck tips Addera Dual Tips
<. p> En dubbel spets avgaser har ett enda rör inlopp och ger två separata avgasrör. Dubbla tips finns i en mängd olika former och storlekar för både in-line avgas-eller som en modifierad avgasutlopp, såsom avgassystem tips som sträcker sig längs fordonets sidor och port utåt med flera spetsar.


stor lastbil Tips

Denna rad av avgassystem tips är särskilt utformat för att möta de större kraven på avgassystem vanligt förekommande på lastbilar och stadsjeepar. Avgassystem tips i detta urval finns i längder mellan 8 och 22 inches och i diametrar från 3 till 6 inches.
Clamp-on Tips

klämmor på Magnaflow klämma -på tips är svetsade direkt till spetsen för extra styrka och hållbarhet. Även en mängd tips och storlekar erbjuds, enligt Magnaflow, tre av de artikelnummer som finns för mer än 98 procent av alla lastbilar och SUV. Magnaflow klämma-på tips finns också för mindre fordon, bilar muskler och prestanda-avstämda avgassystem.
Förkromad Tips

Kromade tips finns i två stilar. Båda stilarna är runda tips för avgasrör med minst 4 inches i diameter. Den första stilen är en rund 8-tums radie spets (radie tips har en böj i dem runt halvvägs). Den andra tips stil är en rund nedgång spets finns endast i ett 16-tums längd för 4-tums diameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95505.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.