Hur man installerar ett Chin Spoiler

En chin spoiler är en liten aerodynamisk tillbehör som installeras på framsidan av en bil. Chin spoilers är oftast skruvas eller bultas fast i nedre skärmkanten och kan ge ytterligare downforce vid högre hastigheter, vilket kan förbättra bilens stabilitet. Dessutom kan haka spoilers göra bilen de monteras för att se bättre genom att avsluta den nedre kanten av skärmkanten. Chin spoilers är oftast enklare att installera än en full-size spoiler. Saker du behöver
ramper eller domkraft och pallbockar
Tape
Marker
Borrmaskin set
hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Kör fordonets främre del upp på ett par av tunga ramper så att undersidan av skärmkanten kan nås. Du kan också lyfta framför bilen med en domkraft och sänka den på ett par pallbockar.
2

Håll hakan spoiler fram till skärmkanten i önskad position. Om spoilern är tillräckligt lätt, tejpa fast den på skärmkanten genom att börja på den ena sidan och arbeta dig över. Du kan också ha någon hjälpa dig hålla spoilern medan du markera hålen som behöver borras.
3

Gör en markering på bilen där de ställer upp med bulthålen i spoiler. Ställ spoilern åt sidan och borra hålen med en borrmaskin. Alternativt, kan du borra hålen genom fascian medan spoilern är fortfarande tejpade på plats, men du kan riskera att skada spoilern med denna metod. Använd en storlek borr som motsvarar storleken på den hårdvara som används för att installera spoiler.
4

Hold eller tejpa spoilern mot bilen och montera bultar och muttrar i de borrade hålen med en hylsa och spärrskaft. Arbeta dig från ena änden till den andra. Montera bultarna löst först och dra sedan åt dem när spoilern placeras exakt där du vill ha den.
5

Testa hur säker spoilern är genom att dra på det, se till att det inte rör sig överdrivet eller känns lös. Kom ihåg att den främre delen av bilen är nu lägre, så var uppmärksam på trottoarkanter, vägbulor och andra faror väg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96391.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.