Hur man använder en Air Regulator från en kompressor för Boost Kontroll

Avfallet gate på en typisk turbo installation referenser ingastryck mot atmosfärstryck att reglera maximalt laddtryck. En vanlig luft tryckregulator kan användas för att lura avfallet grinden genom att tillhandahålla en lägre referenstryck än den faktiska grenrörstrycket. Denna metod möjliggör höga laddtryck bortom avfall gate fabrik inställda specifikation, men inte tillåter en maximal inställning lägre än det inställda på fabriken. I varje fall är den maximala mängden förstärkning uppnås slutligen en funktion av turboladdarens storlek. Saker du behöver
Lufttrycksreglering Sida 2 hullingförsedda bröstvårtor, ¼ NPT med ¼ tums
gängtätning Sida 2 slangklämmor, # 5
Tänger
Skruvmejsel
Kniv
Visa fler instruktioner
1

Skär uppsving ledningstryck referens. Detta är en slang som går från turbon s wastegate, till insugningsröret. Använd kniven för att skära linjen på en lämplig plats för att installera regulatorn lufttrycket.
2

Installera hullingförsedda bröstvårtor på lufttrycket regulatorn. Applicera gängtätning på gängorna på bröstvårtorna och trä bröstvårtorna in i inloppet och utloppet beslag på regulatorn. Dra fingrarna plus ett halvt varv.
3

Montera regulatorn lufttrycket i trycket referenslinjen. Fäst den kapade slangen från insugningsröret till inloppsfästet på regulatorn. Anslut slangen från wastegaten till utloppet slangen på regulatorn. Skjut slangarna över hullingförsedda bröstvårtor på regulatorn och säkert på plats med hjälp av slangklämmorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86956.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.