Hur Wire en Power Converter

Kraftomvandlare används för att omvandla en typ av makt till en annan typ. Ett vanligt exempel är DC till AC-omvandlare, även känd som en strömriktare. Den andra typen är, som man kan förvänta sig, AC till DC-adapter. Dessa omvandlare används för att leverera ström till enheter som använder en annan typ av makt än den makt som finns tillgänglig. Ledningar för dessa anordningar är alltid mycket enkel, eftersom det mesta av elektroniken finns inuti enheten. Saker du behöver
UPS
Strömadapter
12 volts bilbatteri
Visa fler instruktioner
DC till AC växelriktare
1

Placera inverter nära batteriet. Omriktaren oftast bara har två sladdar som går från enheten. De är batteriets anslutningar.
2

Anslut den röda kabeln till den positiva inlägget på batteriet. Anslut därefter den svarta kabeln till den negativa inlägg på batteriet.
3

Slå på strömmen inverter. Omformaren utgångar kommer i form av ett elektriskt uttag inbyggd i enheten. För att få nätström ut, bara att koppla enheten behöver ström i uttaget. Addera AC till DC-adapter och strömförsörjning
4

Titta på adaptern. Adaptrar är mycket enkla. Anslut AC änden av adaptern till ett vägguttag.
5

Route adaptern tråd över till enheten behöver ström, och anslut den till enheten behöver ström. Kraftaggregat har uttag monterade på framsidan av enheten som tillåter trådar som skall anslutas för att köra olika anordningar och experiment. Terminalerna är märkta positiva och negativa.
6

Test lasten enheten genom att vrida på den för att kontrollera att den fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84961.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.