Hur man installerar ett Sway Bar på en Infiniti G35

En krängningshämmare, även känd som en krängningshämmare eller krängningshämmare, kan hjälpa till med en bils hantering genom att ge mer stabilitet vid kurvtagning. De flesta fabriken vingla barer är för små för att effektivt utföra denna funktion. Eftermarknad Kräng.hämmare är gjorda för att utföra denna funktion på ett så ekonomiskt sätt som möjligt. G35 är byggd på samma mid-size plattform som Nissan 350Z, och är i huvudsak en större, coupe version av sportbil. Skärpning hantering och installation av en krängningshämmare gör att du kan köra din coupe som en sportbil. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Momentnyckel
Ordet jack
4 Jack står
Stoppklossar
Visa mer Instruktioner
1

Lyft bilen så högt att komma under den med domkraft. Stötta upp bilen med domkraften och använd stoppklossar för att säkra den.
2

Ta bort motorskyddsplåten, under bilen, med 10 mm hylsa på bultarna. Använd platt skruvmejsel för att bända bort plastlock som håller stänkskyddet. Ta bort den högra sidopanelen splash som omger den högra sidan av krängningshämmaren ramfästet.
3

Lossa ändlänkarna förbinder fabriken krängningshämmaren i båda ändar. Använd en 14 mm hylsa för att ta bort dem från de nedre armarna.
4

Ta bort de fyra skruvarna som fäster fabriken krängningshämmare ram monteras på bilens ram. Det finns fyra på varje sida.
5

Ta baren fabriken stabilisator och ställ den åt sidan. Håll fästen fabriken ram, bultar och bussningar för att använda för den nya krängningshämmaren.
6

Placera fabriken bussningar på eftermarknaden vingla bar på samma ställen som på fabriken bar.

7

Lyft krängningshämmare under bilen. Placera den på samma plats som fabriken bar och bifoga ramens fästen till bilen ram. Använd momentnyckeln för att fästa de fyra skruvarna på varje sida 40 till 50 foot-pounds.
8

Anslut änden länkar till ett av monteringshålen på varje ände av eftermarknaden krängningshämmare. Använd 14 mm hylsa för att fästa den vid lägre länkarm.
9

Fäst den högra sidopanelen stänk och motor stänkskydd. Montera plastlock på plats för att säkra den.
10

Upprepa stegen ovan för att installera den bakre krängningshämmare, och se till att ta bort de plastbrickor bussningen vakt på undersidan av bilen. Var också noga med att placera krängningshämmare över avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87059.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.