Hur du anpassar en 2006 Chevy Impala

Den sena-modellen Chevy Impala saknar en sak som den tidiga modellen Impalas hade: hästkrafter! Den legendariska Impala namn ber att bli associerad med den klassiska styling och rå hästkrafter som de tidigare impalasna haft. Med dagens datoriserade motorer, kan det bli dyrt, men det är möjligt att få hästkrafter vinster från din moderna Impala genom att installera flera motor uppgraderingar som gör att motorns dator att öka hästkrafter utgång. Detta kan ge din Impala den nostalgiska känslan av gårdagens Impala. Saker du behöver
Kall-luftintag
Ram-air motorhuven
Spjällhus
Headers
ECU dator tuner
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera den restriktiva luftintaget med en kall-luftintag. En kall luftintaget eliminerar svarta, täckta behållare att filtret sitter i och ersätter det med mycket större luftfilter som drar kall luft från det inre stänkskärmen. Den ökade luftflödet in i motorn hjälper till att producera mer hästkrafter. Enligt K & N Filter, lägger en kall luftintaget ca 13.48 hästkrafter över stock hästkrafter utgång.
2

Installera en funktionell RAM-air huven. En RAM-air huven har ett eller flera hål som finns i huven som direkt kall luft från utsidan av bilen till luftfiltret. De reducerade lufttemperaturer och luftflöde skapar extra hästkrafter på samma sätt som den kalla luftintaget. Det ger också Impala en annan, aggressivt utseende som liknar tidig modell impalasna.
3

Installera en stor öppning spjällhus. Den spjällhus reglerar mängden luft som strömmar från luftintaget in i förbränningskamrarna hos motorn. Med ett högt flöde kallt luftintag installerat luftflödet kommer "flaskhals" eller begränsas vid spjällhuset. En större borrning spjällhus inrymmer ökat luftflöde och tillåter maximalt luftflöde in i motorn. Detta ökar low-end gasrespons och hästkrafter.
4

Uppgradera avgassystemet. Byt den restriktiva grenröret med rubriker. Headers fungerar som avgasgrenröret men varje rör är samma längd och det finns inga interna svetsar. Varje rör är dorn böjd. Detta gör förbrukade gaser att fly från förbränningskammaren snabbare, vilket gör frisk luft och nytt bränsle i förbränningskammaren i en snabbare takt.
5

Tune datorn med en ECU (elektronisk kontrollenhet) tuner . Om du installerar komponenter som förändrar hur motorn fungerar, måste du ställa in datorn med en handhållen styrenhet tuner. Motorn kommer inte att veta att driva mer gas in i förbränningskammaren för att hålla bränsle-luftblandningar korrekt. Dessutom måste motorn öka graden av gnista produceras av tändstiften. Radion kommer att säkerställa att allt är korrekt trimmad för att arbeta tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84087.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.