Hur man programmerar en Ford Remote Starter

Remote Bilstartrar infördes i mitten av 1990-talet som ett sätt att styra din vehicile från så långt bort som flera hundra meter. Dessa fjärrkontroller kan du fjärrstyra starta din motor, låter ditt överfallslarm, pop din trunk eller låsa och låsa din dörrar. Bland bilarna som presenterar denna teknik i 2010-talet är Ford-bilar. Mest Fords görs standard med nyckellösa fjärrsystem, och andra kan ha dem lagt eftermarknaden. Du kan enkelt programmera original fjärrkontroller eller fjärrkontroller ersättare till din Ford inom bara några sekunder. Instruktioner
1

Ange din bil i förarsätet med tändningsnyckeln och Keyless remote i handen. Vara noga med att stänga alla dörrar och bagageluckan bakom dig.
2

in din nyckel i tändningslåset. Vrid nyckeln från "Off" två klick till höger till "Run"-läge.
3

snabbt vända tillbaka nyckeln till "Off" och avsluta denna cykel sex fler gånger i snabb följd, för totalt sju cykler. Kom ihåg: "Kör" och sedan tillbaka till "Off".
4

Cykel nyckeln till "Kör" efter den sjunde cykeln, för en åttonde sväng till "Kör" alternativet. Vänta på din Ford att svara genom att cykla låsen.
5

Tryck på lås eller lås upp knappen på din Keyless remote för att programmera in det i systemet och vänta på låsen för att svara igen genom att ange programplaneringen framgångsrik. Var noga med att göra detta inom 20 sekunder.
6

Programmera alla fjärrkontroller inom 20 sekunder också, väntar på svar varje gång med varje fjärrkontroll.
7

Turn din nyckel i tändningslåset tillbaka till "Av" när du är klar programmera dina fjärrkontroller för att avsluta programmeringen. Du kommer nu vara fri att använda alla dina nyckellösa fjärrkontroller med din Ford fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83922.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.