Hur man installerar en rullstolslyft på en minibuss

En rullstolslyft är en mycket bra enhet för att göra det möjligt för handikappade att komma in i en minibuss. Det är också till hjälp för någon resa med den handikappade personen, eftersom minimal lyft och ansträngning är inblandad. Dessutom finns det ingen tung trycka behövs, eftersom det finns en rullstolsramp. Men installera en lyftanordning i en minibuss är inte lätt och kräver mekaniska och elektriska kunskaper om motorfordon. Saker du behöver
Anpassat lyftsystem manuell
Instruktion för Installation
verktyg ingår
Wrench
mätanordningar
skruvmejslar i olika storlekar
Borr med bitar av olika storlekar

Visa fler instruktioner
1

ta bort den mellersta sätet i minibuss. Normalt finns spakar som gör att sätet kan lätt avlägsnas från sin plats på golvet. Om inte, kontakta din manual bil instruktion. Ta mittplatsen ut genom sidan skjutdörr.
2

Öppna huven på minibuss och koppla bort batteriet. Minuskabeln först och sedan den positiva batterikabeln. Med batteriet kopplas bort, kommer du att undvika risk för elchock eller kortslutning någon av de nya delarna som du installerar.
3

Mät avståndet till dörren för att vara säker på att hissen kommer att fungera ordentligt en gång installerat.
4

Installera bottendelen av hissen vid ingången av skjutdörren på bilen. Konsultera manualen som följde med hissen för fullständiga anvisningar.
5

Borra bultarna grundinstallation i van golvet. Se till att inte borra i några andra komponenter på undersidan av golvet.
6

Brace hissen basen mekanism som behövs mot de övriga delarna av van. Det finns vissa delar av hissen som kan behöva skruvas fast i taket och /eller fäst de inre sidoväggarna.
7

Med basen av lyftanordningen borras på plats, installera hissen sig mot basen.
8

Se hissen bruksanvisningen till tråd mekanismen korrekt. Om du måste koppla liften i bilens huvuddator, kan jobbet vara mer detaljerade och tidskrävande.
9

Återanslut bilbatteri, fästa pluskabeln först.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85924.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.