Hur du gör din 1998 Mustang GT Go Faster

Med sin stora V8 och frisk prestanda, representerar 1998 Mustang GT alla de värderingar som gör Mustang lineupen så tilltalande för bilentusiaster. Liksom alla bilar men även en bil som Mustang GT som är rolig att köra i lager formulär, finns det utrymme för förbättringar. Det finns också flera sätt att gå om att göra en Mustang snabbare, från att öka mängden hästkrafter som motorn sätter ut att göra hanteringen bättre och även lätta bilen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

öka kraften. Ett bombsäkert sätt att göra din Mustang GT snabbare är att öka hur mycket makt V8 under huven har. Vanligtvis den första ändringen här är en större diameter avgaser och fritt flöde ljuddämparen som gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt genom att få förbrukade avgaser ur motorn snabbare. Efter det, byt grenrör med runda huvuden. De grenrör är de komponenter som skruvas fast i huvudet och dirigera gaser avgaser till motorn. Ett rörformat header har större slangar och smidigare interna än grenrör lager gjutna. En kall luft intag är en annan bra idé. Detta ger extra tät, kall luft till motorn med större diameter rör och ett större filter. Beståndet luft box är relativt restriktiv. Mindre prestanda trissor för remdrivna komponenter minskar tjuvanliggning på motorn och öka hästkrafter. För en av de största makt vinster, kan du även konvertera motorn till forcerad induktion via överladdning eller turboladdning.
2

Gör det hanterar bättre. En snabbare Mustang är inte bara snabbare i en rak linje men runt hörn också. Här, installera justerbara prestanda chocker och tyngre ränta sänkningsfjädrar, som båda kommer att minska krängning och öka greppet. Efter det, montera krängningshämmare, vilket bult till upphängning på båda sidor för att förhindra insidan av bilen från att lyfta i ett hörn. Du kan också installera fastare, uretan bussningar för ökad styvhet och respons från chassit. Ett större hjul och däck paket är ett bra sätt att spetsa fjädring uppgraderingar. Större hjul gör att du kan installera lägre profil däck med en mjukare förening, vilket kommer att öka greppet. Addera 3

Install bättre bromsar. Med mer makt och hantering kommer behovet av bättre bromsning, så att prestanda hos bilen förblir balanserad. Den Mustang GT är en relativt tung bil och kan verkligen dra nytta av tillägg av en stor broms paket. Big Brake kit har större bromsok med ytterligare kolvar, större rotorer som brukar cross-borrade eller ventilerade och flätad stål bromsledningar för en fastare pedalkänsla.
4

Ljusare det. Efter att du har ökat makten och hantering och gjort din GT sluta bättre, kan sökandet av ytterligare fart fortsättas genom att ta bort vikt från bilen. Börja med att ta bort de tunga lager sätena och installera ett par ljusare, ett stycke skålade säten. Efter det kan du strunta baksätet och även ta bort fabriken mattan och ljuddämpning, men kom ihåg detta kan resultera i en ociviliserad-känsla bil. När det kommer till det yttre, finns det kolfiber och glasfiber huvar och trunkar som kan monteras också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95446.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.