Hur man målar en klarlack

Fordon var inte alltid så glänsande som de är idag. Biltillverkare sprutade klarlack endast på avancerade bilar, vilket vanliga bilar med en matt lack. Klarlack gör en bil skinande, skyddar färgen från skadliga strålar från solen och gör bilen lättare att rengöra. Lär dig att måla en klarlack själv så att du kan lägga till en till din bil eller återställa en skadad klarlack. Saker du behöver
Automotive klarlack paintGravity matad fordonsindustrin spraya gunAir kompressor (för sprutpistol) Tack ragAutomotive måla thinnerClean metallburk (tom färgburk)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ytan på bilen för att se till att den är ren och helt torr. Använd en klibbduk för att torka bilen ner för att ta bort damm eller lätt skräp. Omfattar alla områden som du inte vill ha målade (såsom fönster och krom).
2

Mät klarlack färg och thinner tills du får en halv-och halv blandning. Häll blandningen i pistolen och stäng den. Fäst sprutpistolen till luftslangen och slå på kompressorn. Se till att kompressorn är i stånd att 50 och 80 psi (pounds per square inch) och 10 till 12 cfm (kubikfot per minut).
3

Spray ett tunt lager klarlack på bilen. Spraya jämnt och lätt så att ett mycket tunt skikt appliceras. Det första lagret bör vara klibbig och inte drypande våt.
4

Applicera ett andra skikt av klarlack medan den första pälsen är fortfarande klibbig-känsla. Det andra skiktet kan vara tjockare än den första.
5

Applicera ett tredje skikt efter andra strykningen torkar något. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83177.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.