Hur man installerar Däck på en GL 1800 Goldwing

Däcken på din Honda Goldwing har lika mycket effekt på kvaliteten på din resa som alla andra komponenter på cykeln. Utan en bra uppsättning däck, kan din Goldwing känns för hård över gupp, för mjuk i vändningarna, och okontrollerbar vid sänkning av hastigheten. Installera en ny uppsättning däck på din Goldwing är en av de bästa sakerna du kan göra för din resa, så bryta ut verktygslådan och få att fungera. Saker du behöver
Grundläggande verktygssats
Tarp eller trasa
Nya däck
däckavtagare
Visa fler instruktioner
1

Fastställa en tarp , en mjuk trasa, eller två mindre fyrkanter mattan bredvid GL1800 så att du kan lägga cykeln ner utan att repa lacken. Utan en dedikerad motorcykel arbete står här är det enda sättet att ta bort de främre och bakre däcken på en Goldwing. Lägg försiktigt cykeln ner, sedan sparka centrum avgå för att höja det bakre hjulet från marken.
2

Demontera bakhjulet genom att lossa och ta bort de fem muttrarna ligger runt hjulets axel med en socket och skiftnyckel. Dra hjulet från cykeln, släppa ut någon luft kvar i däcket, sedan använda ett däck spak för att lossa däcket från fälgen.
3

Set en sträng av den nya bakre däcket över fälgen av bakhjulet. Vanligtvis kan detta göras för hand ganska lätt. Dock kommer den andra däckvulsten vara mycket svårare. Gör ditt bästa för att fästa däcket på fälgen, men om det blir för svårt, kan du använda däckavtagare att kila däcket på fälgen. Fyll däcket med luft till det rekommenderade trycket tryckt på däcksidan.
4

tillbaka den bakre däcket på cykeln genom att sätta den på plats över hjulbultar. Vrid muttrarna tillbaka på dessa bultar och dra åt dem med en socket och skiftnyckel. Var noga varje bult är så tight som kan vara. Du vill inte ha en av dessa lossnar på en åktur. Höj centrum står att släppa bakhjulet tillbaka till marken och lyfter framhjulet.
5

Ta bort de två bromsok bultar på varje bromsok och dra bromsoken bort av framhjulet. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort hastighetsmätaren kabeln från under främre hjulaxel. Lossa de två bultarna axliga klämma på varje gaffelben med en socket och skiftnyckel. Dra ut axeln i framhjulet och gaffeln och dra det främre hjulet från cykeln.
6

Byt framdäcket med samma process som den bakre däcket. För att ställa tillbaka däcket på cykeln, skjut in det i gaffel och skjut axeln tillbaka på plats. Dra åt tvåaxliga bultarna på båda gaffelbenen, sätt tillbaka hastighetsmätaren kabeln, och sätt tillbaka alla bromsoken.
7

Välj din cykel upp från marken. Du kan behöva rekrytera en vän att hjälpa till om det är för tungt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86000.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.