Hur man driver ett turbo utan programvara

De flesta moderna fordon "ecu övervaka och kontrollera alla motorparametrar elektroniskt. Detta möjliggör effektiv stock tuning, samt enkel uppgradering för entusiaster. Om du däremot vill köra en anpassad turbo installation på din bil utan att använda någon form av tuning programvara, är det möjligt att finjustera luft och bränsle manuellt. Saker du behöver
kick-flöde
bränslepump Uppgraderad bränsleinjektorer
Bränsletrycksregulator
Manuell boost controller
Boost tryckmätare
Luft /bränsleblandningen mätare

Visa fler instruktioner
1

Installera ett högt flöde bränslepump på din bil. Detta kommer att möjliggöra ökat flöde av bränsle till motorn för att öka laddtrycket. Var noga med att köpa rätt storlek bränslepumpen för laddtrycket du vill köra.
2

Uppgradera spridarna i motorn. Bränsleinjektorer levererar bränslet direkt till insugsluften tarmkanalen. Större injektorer tillåter en högre kapacitet av bränsle som skall levereras. Som med högt flöde bränslepump, bestämma storleken på bränsleinsprutarna du uppgradera till av mängden turbo PSI du planerar att köra.
3

Montera en regulator bränsletryck. Detta är en enhet som tillåter dig att manuellt styra bränsleflödet till insprutarna. Du kommer att använda regulatorn bränsletrycket att öka bränsletrycket när du ökar boost PSI.
4

Splice en manuell boost controller i din turbo s vakuumledningarna. Boost controllers ratt-styrda enheter som tillåter dig att öka och minska turbotryck. Helt enkelt trär den manuella boost controller knopp i att öka boost PSI, och ut för att minska den.
5

Installera laddtryck och luft /bränsle mätare i bilen. Den laddtryck mätare visar dig turbo s PSI, vilket tillåter dig att veta hur mycket du ökar öka med kontrollenheten. Den luft /bränsle mätare visar dig när motorn är igång mager eller rik.
6

trimma din bil med ovanstående uppgraderingar. Öka långsamt Turbo Boost med handkontrollen samtidigt lägga bränsletryck. Övervaka dina låtar med luft /bränsleblandning mätare, och finjustera tills luft /bränsleblandning är något i den "rika" intervall på önskat laddtryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.