DIY Färgtoning Graphics

Fönster nyanser ha många funktioner. De kan ge avskildhet för dem i bilen, och kan hålla fordonet svalt på sommaren och varmare på vintern. Även om vissa fordon, t.ex. lastbilar, kommer med fönster toning, de flesta bilar inte. Saker du behöver
Färgtoning Kit
Mejsel kort
Hård kort
Vatten
Window Cleaner Luddfri handduk
Visa fler instruktioner
Lägga Window Tint
1

Tvätta Fordonets fönster med fönsterputs. Torka fönstren helt med luddfri handduk.
2

Använda fönstret mejsel, ta bort eventuellt skräp som kan vara kvar på fönstret. Gör detta genom att försiktigt skrapa fönstret med mejseln. Addera 3

rulla helt ned i fönstret. Ta fönstrets tätningslist. Remsan bör lossna lätt, du kan behöva använda ett fönster jam
4

Rulla upp fönstret till en halv tum från toppen.. Fukta insidan av fönstret helt.
5

Avlägsna Färgtoning från filmen, och tillämpa en liberal mängd vatten till den klibbiga sidan. Applicera den klibbiga sidan av filmen på insidan av fönstret. Linje nyansen filmen upp med upp i fönstret och tryck ner mellan sylt.
6

Säkra upp i filmen med hjälp av hårda kortet för att jämna ut ojämnheter. Håll färgton på plats med en hand och använda den hårda kortet för att jämna ut filmen; avlägsna överskott av vatten genom squeegeeing vattnet från centrum av färgton och trycka utåt. Rulla fönstret hela vägen upp för att få ned i fönstret.
7

rulla ner fönstret hela vägen och återanvända remsan fönstret väder, vilket bör snäppa tillbaka utan svårighet. Rulla upp fönstret och kontrollera att nyansen är fortfarande jämn. Lämna fönstret rullas upp i tre dagar innan rulla tillbaka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83899.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.