Hur du anpassar din SUV Online

Anpassa din SUV är enklare än någonsin med alla de alternativ som finns för att bläddra och köpa online. Köpa din SUV anpassning tillbehör på nätet kan du undvika höga tryck säljare i butiker och ger dig det största urvalet av varumärken möjliga. Vissa återförsäljare online erbjuder även kunder fri frakt med ett minimum köp, vilket är en hel del eftersom många butiker debitera kunderna för specialbeställningar, sjöfart och leveranskostnader. Saker du behöver
SUV Review, Internet Dekaler tillgång
Stickers
HID lampor
Dimljus
Navigationssystem
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Design en skräddarsydd dekal på nätet för kroppen av din SUV. Du kan designa vinyldekaler i en variation av populära stilar och teman inklusive seriefigurer, favorit uttryck, och minnesmärken.
2

Välj några klistermärken fönster tillbehör för att lägga till design och färg till din SUV. Det finns många dekaler att skräddarsy din SUV inklusive människor, husdjur, sport, kläder, fåglar, blommor, fjärilar och abstrakta mönster i många olika färger och mönster. SUV fönster klistermärken finns i en mängd olika stilar inklusive holografiska, metalliskt, och höjde.
3

Uppgradera belysningen i din SUV med anpassningsmöjligheter att öka synligheten och ändra utseendet på din bil. Välj Xenon HID bil och lampor lastbil, som släpper ut 300 procent mer ljus än vanliga glödlampor, enligt Street slå Customs (se referenser 2). Välj också dimljus, som gör ett utmärkt jobb med att skära genom mörkret och ökad synlighet i farliga vägförhållanden inklusive dimma, smog, dimma, rök och lätt regn.
4

förbättra inredningen utseendet på din SUV genom att installera ett streck kit. Dash kit kan köpas online och finns i en mängd olika utföranden inklusive krom, fabrik-match, och många sorter av trä. Dessa kit är enkla att installera själv och kommer att ge din SUV en skräddarsydd, lyxigt utseende.
5

Välj ett anpassat navigationssystem TV video för din SUV. En av de trevligaste alternativen är en LCD backkamera, vilket gör att du kan se bakom din bil när du säkerhetskopierar samt ser passagerarna i din SUV utan att behöva vända. Dessa paket finns i flera storlekar och alternativ installation, inklusive i streck och streck modeller mount. Alla är tillgängliga för köp online.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83823.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.