Den ljusaste Strålkastare

Strålkastare tekniken förbättras år efter år. LED, eller lysdioder, är det mest populära valet för strålkastare under 2010. Dessa lampor var en gång används endast för vidvinkel visning, men nu är de kapabla att långväga belysning, liksom. Lysdioder länge och är lätta, vilket gör dem bra för strålkastare. Mest strålkastare företag använder lysdioder av varierande ljusstyrka och makt, snarare än att använda andra typer av lampor, för att tillgodose nästan alla behov. Strålkastare fortsätta att utvecklas som förmågan att göra dem lättare vikt och för att förlänga batteritiden förbättras. Lysdioder är ljuskällan i valet för strålkastare. Ljusstyrka

Ett sätt att mäta ljus är i lumen, som fokuserar på det ljus som sänds ut från ett objekt, som en strålkastare, och tar hänsyn till det mänskliga ögat och dess uppfattning av ljusstyrkan. Mest strålkastare företag mäta sina lampor i lumen för att ge dig en uppfattning om nivån på ljusstyrkan att förvänta. Standard kompakta strålkastare som används av vandrare är ofta mellan 30 och 70 lumen. Det finns två olika typer av lysdioder används regelbundet: en enda hög-output LED eller flera, små vanliga lysdioder som när de kombineras utgör lumen värde. De ljusaste strålkastare mäter idag mellan 250 och 1850 lumen. Dessa super-ljusa strålkastare belysa både stora områden och långa avstånd.
Ström

strålkastarna också mäts i watt, som betraktar mängden ström som produceras omedelbart genom att vrida på lampan. Denna mätning är oftast lättare för folk att förstå, eftersom vanliga lampor för hushållsbruk använda wattal. Lysdioderna har en mycket lägre effekt än vanliga glödlampor i ditt hus, dock. Den ljusaste strålkastare området mellan 5 och 25 watt, vilket är otroligt ljust, med tanke på att en genomsnittlig kompakt pannlampa är ca 1 watt eller mindre.
Överväganden

När du köper den ljusaste strålkastare, offrar du ofta andra faktorer som kommer väl till pass i en strålkastare. Först av allt, pris. Typiska kompakta strålkastare kosta runt $ 30 till $ 50, medan de ljusaste strålkastarna är mer som $ 500. Strålkastare ursprungligen var avsett att vara ett praktiskt och bekvämt sätt att ha handsfree-ljus finns när de deltar i aktiviteter där du behöver dina händer. De ljusaste strålkastarna kommer att väga en hel del också, vilket kan sänka din förmåga att göra denna verksamhet, särskilt om det handlar springa eller klättra. De ljusaste strålkastare kan väga så mycket som 450 g. Slutligen, den ljusaste strålkastarna offra körtid. Ju lägre mängden effekt som läggs ut, ju längre batterierna i din pannlampa kommer att pågå. Kompakt strålkastare varar vanligen ca 100 timmar på maximal effekt. Den ljusaste strålkastare pågå vanligtvis en eller två timmar. Det finns olika funktioner, till exempel en låg effektinställning och snabba laddare batteri för att ta itu med denna fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83900.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.