Hur man sätter på Pins Carbon Bonnet

Bonnet stift, vanligen kallade huva stift, används av förare racerbil i ett försök att kasta vikt från sina fordon genom att eliminera bilens huva-låsmekanismen. Hood stift installeras sedan, till en bråkdel av vikten av frigöringsmekanismen och som gör att huven för att låsas tätt för att förhindra den från att öppnas vid höga hastigheter. Denna funktionella elementet har sipprat ner till amatör racingförare och bilentusiaster både och gjutning av dessa hood pins i kolfiber tjänar till att eliminera mer vikt från bilen. Saker du behöver
Wrench in
Tänger
Måttband
Marker
Vaselin
Drill
Ström roterande verktyg
målning tejp
Mask
Visa mer instruktioner
1

Öppna huven på din bil och fäst den på plats.
2

Demontera båda strålkastarna församlingar från framsidan av bilen genom att skruva loss något bultarna som håller bitarna på plats.
3

identifiera var på bilens chassi, vill du sätta dina hål för stiften. Använd ett måttband för att säkerställa att hålen är symmetriska med varandra och markera dem med markören. Använd en borr för att borra hål i karossen för stiften.
4

Montera stiften i chassit och dra åt dem. Lägg en klick av vaselin till toppen av stiften och långsamt stäng huven på till stiften. Den vaselin markerar där du kommer att behöva borra genom huven.
5

Öppna huven och, med hjälp av en borrmaskin och liten borr, borra ett litet hål genom de områden som är markerade med vaselin. Stäng långsamt huven igen för att säkerställa stiftet rensar hålet. Över och runt hålet i huven med målare tejp för att förhindra repor
6

Tejp.
7

Align schablonen förses med dina rampens pluggar ovanför hålet i huven och sakta använda kraften roterande verktyg att skära ut den önskade formen för stiftets låsmekanismen. Ta bort tejpen och använda slippapper bilagor för att jämna ut de skurna delarna av huven.
8

Installera spärrarna i huven genom att föra in dem i hålen i huven och skruva dem på plats. Drag skruvarna så de är säkra.
9

långsamt stäng huven på stiften så allt ställer upp helt. Lås spärren och stiftmekanism till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87550.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.