Hur man använder Mods Med en Mini Cooper

Mini Coopers handlar om personalisering. Ändringar eller mods eftersom de är mer allmänt kallas, är rikligt för Mini Cooper. En Mod kan göra din bil snabbare, liksom ett nytt avgasrör eller luftintag, ge det mer last utrymme, liksom en takbox eller dragkrok, göra det mer elegant, liksom några nya hjul eller tonade rutor, eller bara om något annat du kan tänka på. T Instruktioner
1

Ge dig själv lite riktning genom att tänka på exakt vad du vill göra med din Mini. Mods kan bli dyrt, så prioritera nyckeln. Fundera på om du vill göra Mini snabbare i en rak linje, snabbare runt hörnen, ger det mer lastkapacitet eller göra stereon starkare. T
2 p Om du vill ha bilen att vara snabbare i en rak linje och sedan leta efter motormodifieringar såsom kompressor, avgassystem, intag, ECU och andra uppgraderingar motor. Prata med din återförsäljare om John Cooper Works paket för din Mini. De ger dealern-installerad och fabrik-stöd hastigheten för din Mini. Priserna i december 2010 kan variera från $ 25 för ett nytt luftfilter till mer än $ 700 för ett nytt avgassystem, så det finns något för alla plånböcker.
3

Byt fjädring, hjul och däck om du letar efter bättre hantering och mer fart i hörnen. Olika fälgar med bredare däck och en bättre avvägd fjädring hjälper. En populär mod är att ersätta de lager run-flat däck med mer flexibla vanliga däck, även i Cooper S och Cooper JCW finns det inget reservdäck för nödsituationer. JCW erbjuder också en suspension uppgradering som kan installeras av återförsäljaren och fabriken stöds. En fullständig suspension set-up kan uppgå till flera tusen dollar.
4

Skapa extra bärförmåga genom att lägga till en takräcket till din Mini eller en Mini Gör mer skumt med en last rutan. Den takräcke springer omkring $ 150 till $ 200, och de bilagor är ungefär samma pris. Den MINIFini system för montering av fästen på stötfångaren kan köra över $ 300 för grundsystemet och $ 300 eller mer för bilagor. Men med båda metoderna du vinna en hel del extra lagringsutrymme.
5

Uppgradera interiören med högtalarlådor, en ny stereo och högtalare. Som med våra andra mods, kan du spendera en obegränsad mängd på att uppgradera inredningen och stereo, även om vissa Ipod integration maskinvara startar på så lite som $ 15. För mer omfattande invändiga ändringar, planerar att spendera uppåt på $ 300 för olika stereo uppgraderingar och högtalarsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95954.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.