Hur man installerar Kouki Lights

Kouki lampor är populära bland bilentusiaster som vill skräddarsy sin bil genom att uppgradera deras huvud eller bakljus. Kouki lampor används oftast för olika bilmärken, inklusive Nissan, Toyota och Honda. Kouki lampor tillverkas i en mängd olika stilar för att tillgodose olika bilmodeller och stilar. Till vad du behöver
Phillips skruvmejsel som
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att Kouki ljus du vill installera är kompatibla med din specifika bilmärke och modell. Om du är osäker, kontakta den butik där du köper de Kouki lampor.
2

Bestäm hur du ska gå om att ta bort ljuset som är installerad i bilen. Till exempel, beroende på bilens märke och modell, kan du behöva skruva biten från utsidan eller från insidan av bilen.
3

Lossa skruvarna som håller ljuset pjäs som är installerad i bilen. Till exempel kan tail light skruvar placeras på utsidan av bakljuset pjäs, eller du kanske måste öppna bagageluckan för att skruva skruvarna till bakljuset. För att avinstallera strålkastarna, öppna huven på bilen och lossa skruvarna som håller strålkastarna eller lampor hörn.
4

Skruva några skruvar som kan belägna inne i själva ljuset. Detta gäller bakljus som öppnas från utsidan. Med dessa typer av lampor, måste du skruva först skruvarna som håller linsen och därefter skruvarna som håller pjäsen själv.
5

Skruva i lampan och dra ut pjäsen. Detta gäller inte för strålkastare eller ljus hörn eftersom de kommer ut i sin helhet. Å andra sidan, kan bakljus kräva att du Skruva loss lampan för att kunna dra pjäsen ut.
6

Lossa strömkabeln som ansluter från bilen till ljuset pjäs. Beroende på din bilmodell, kan du behöva skruva eller vrida kontakten för att lossa kabeln. I vissa bilmärken, ansluter denna kabel direkt till glödlampan, därför, om du redan har kopplat ur glödlampan, kommer du att kunna ta del av
7

Placera Kouki ljus. den plats där du tog bort den gamla fyren. Skruva åt skruvarna du tidigare oskruvade att hålla Kouki ljus på plats. Anslut elkabeln till ljuset.
8

Testa dina Kouki lampor genom att vrida dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86645.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.