Hur Wire Depo baklyktor

Byta lampor fabriken svans på ett fordon med LED-lampor ökar synligheten av fordonet. LED-lampor är betydligt ljusare än OEM bil lampor, drar mindre ström och kan pågå upp till 10 år. Depo gör en rad av LED bakljus (kallas ibland neonljus) för att passa de flesta märken och modeller av bilar. Det är lätt att tråd Depo bakljus eftersom de har utformats för att utnyttja bilens befintliga pluggar tail light. Saker du behöver
Socket föraren
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan eller bakluckan på bilen.
2

bort stammen matta eller matta som blockerar tillgång till bakljusen på insidan av fordonet. De flesta beläggningar kan skalas tillbaka för hand, eftersom de är formade för att passa bilen och kanterna är undangömt under trim. Vissa fordon kan ha panelskruvar håller stammen täcker på plats. Lossa skruvarna med en socket drivrutin och sedan dra tillbaka täckningen.
3

Ta basen av elektrisk kontakt för svansen glödlampan och vrid motsols. När flikarna på kontakten är i linje med spåren i hållarringen, dra ur kontakten och glödlampan ur svansen lätt montering.
4

Tryck glödlampan bakljus tillbaka in i kontakten och vrid glödlampan moturs tills det lossnar. Ta ut glödlampan från kontaktstycket.
5

Place de LED-lampor i hållarringen och släcker belysningen medurs tills flikarna på sidan av basen av LED låset i ringen. Se till att tråden plug sele hänger inne i stammen, och inte inne i svansen lätt montering.
6

Anslut bakljuset kabelhärvan till tråden plug selen kommer från basen av LED-ljuset genom skjuta de två pluggarna tillsammans.
7

Byt stammen täcker. Använd samma steg för att installera LED-lampor på andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86478.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.