Lägga till fler hästkrafter

Bil entusiaster letar alltid efter ett sätt att förbättra prestanda och utseende på sin åkning. Ett sätt att göra detta är genom att öka hästkrafter i motorn. En bils motor tar in en viss mängd bränsle och luft, och sedan använder ett fast förhållande för att ge din bil makt. Eftersom så är fallet, det finns flera sätt att öka din motorns luftintag och därmed öka bilens hästkrafter. Saker du behöver
Tändstift
Däck
Luftfilter
Kompressor eller turbo
Visa fler instruktioner
1

Lägg en kompressor eller en turbo till bilen för att hjälpa till att öka hästkrafter under din huv. Kompressorer och turboladdare båda används för att tvinga luft till bilens brännkammare. Ju mer luft tvingas in i din bils förbränningsrum motsvarar mer effekt av din motor. Kompressorer och turboladdare kan öka hästkrafter upp till 100 procent. Dock kommer denna extra effekt drar mer bränsle, och det finns en större chans att din bil kommer att överhettas.
2

Rengör luftfilter för att öka bilens hästkrafter. Istället för att använda utbytbara luftfilter, vilket i regel är mer bräcklig, använder ett återanvändbart filter som du kan rengöra och återanvända. Med detta filter rent möjliggör luft att passera genom mer effektivt, därför att öka bilens hästkrafter.
3

Uppgradera bilens sval tilluft att få större hästkrafter samt öka gas körsträcka. Eftersom kall luft är tyngre än varm luft, är mer av den tvingas in i motorn, vilket håller vanligtvis varm luft ut och skapar mer makt.
4

Byt tändstift med pluggar prestanda gnista som kommer att antända bränsle snabbare i ditt fordon. Ju snabbare bränslet antänds, desto effektivare den når din motor, skapa större hästkrafter.
5

passar din bil med nya prestanda däck för att förbättra bilens hantering. Så konstigt som det låter, utan kvalitet däck kan det verka som din bil är mindre kraftfull. Prestanda bygger mycket på förmågan hos dina däck att greppa vägen. Din motor kan mata ut så mycket hästkrafter som möjligt, men om bilen inte är utrustad med resten av de verktyg den behöver, kan det tyckas trög Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83898.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.