Hur Wire en 2003 Trailblazer Trailer

Din 2003 Chevrolet Trailblazer är rankade att dra upp till 6,300 pounds när den är korrekt utrustade. Detta är tillräckligt med kapacitet för att dra en stor husbil eller nyttofordonstrailer. Den exakta dragkapacitet på din bil finns i bruksanvisningen. Alla släpvagnens måste ha signal, broms och positionsljus att färdas på allmän väg. Dessa system drivs genom en 4-vägs anslutning till fordonet. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna den bakre lastlucka och ta bort skruvarna som fixerar bakljusen på fordonet, använd en skruvmejsel. Koppla ljusen från deras elektriska anslutningar.
2

Aktivera bilens positionsljus med förarens kontroll.
3

Fäst alligator klipp från 12-volts testa ljuset till en del av metallen nära höger bakljus.
4

Probe ren metall anslutningar för strömförsörjning med metallsond av testet ljus. När testet lyser du har hittat den rätta tråden. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för höger och vänster signaler.
5

Anslut den gröna ledningen från selen till makten tråd för rätt blinkers. Anslut den gula ledningen till vänster blinkers, den bruna ledningen till positionsljus och vita kabeln till någon svart tråd eller malen; använd scotch-lås kontakter. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga spärren.
6

Wrap anslutningarna i eltejp. Fäst de lösa trådarna med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86982.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.