Hur man målar Hood Stripes

Målning huva ränder på din bil eller lastbil är ett snabbt och billigt sätt att uppdatera hela utseendet på din bil. Hood ränder kan vara bred eller tjock och någon färg som du önskar. Hood ränder kallas också racing ränder på grund av populariteten av dem på racing fordon. Hood ränder ger någon bil ett sportigt utseende utan att behöva måla hela fordonet. Lär dig att måla huva ränder och ger din bil uppdateringen den behöver. Saker du behöver
Maskeringstejp
maskeringspapper
1000 grit sandpapper
Vatten
bomull vax handduk Mössor och fett remover
klibbduk (finns på fordonsindustrin butiker)
Automotive måla
Automotive klarlack måla
Andningsskydd
måla pistol
Visa fler instruktioner
1

Använd en stencil kit eller vanlig maskeringstejp för att fastställa ut delar av huven som ska målas. Vid användning av vanlig maskeringstejp ensam, använda ett måttband för att hålla banden samma bredd. Lägg ut två stora ränder på vardera sida av huven, som löper parallellt med varandra.
2

Applicera maskeringstejp och papper till resten av huven och bilen så måla översprutning inte kommer att landa på den . De enda synliga delarna av bilen ska vara de ränder som ska målas på motorhuven. Den exponerade området med 1000 grit sandpapper och vatten
3

Sand. Håll sandpapper blöt hela tiden så att slipning uppbyggnad inte kommer att täppa pappret och skrapa på ytan för djupt. Rengör området efter slipning med en handduk och vax och fett remover för att ta bort eventuellt skräp.
4

Torka den exponerade delen av huven med en klibbduk att avlägsna eventuell kvarvarande damm eller smuts innan målning.
5

Applicera tre lager färg till huven. Använd tunna, jämna drag så att färgen inte rinner eller blir för tjockt. Låt varje lager torka enligt produktens riktningar (vanligen 30 minuter mellan lagren).
6

Spraya målade område med tre lager av klarlack måla, låta varje lager torka innan ett nytt skikt . Ta bort maskeringstejpen mycket noggrant medan färgen är fortfarande något våt och klibbig känsla. Låt färgen torka helt innan du gör något annat med bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83146.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.