Hur man tar bort Stuck CDs från Toyota CD-spelare

Toyota har ett brett sortiment av kompakta bilar , sedaner och stadsjeepar , varav de flesta erbjuder lager CD spelare med bästa teknik från tillverkarna . Även om dessa aktörer erbjuder ett antal funktioner , de får benägna CDs fastnat inuti skivfacket . Om dina CD-skivor fastnar , kan du ta bort dem utan att ruinera din skiva eller cd-spelaren på bara några minuter och ha din spelare redo att användas direkt. Instruktioner
1

Förvandla din bil på och håll på utmatningsknappen på bilens CD- spelare . Detta gör att du kan försöka tvinga ut skivan ur spelaren . Håll knappen för upp till ett par minuter för att se om den mata processen kan plocka upp skivan .
2

Tryck och håll ned strömknappen samtidigt som utmatningsknappen . Detta kommer att driva på och av spelaren och kommer förhoppningsvis att aktivera utmatning systemet .
3

Håll reset -knappen på framsidan av CD-spelaren . Denna knapp är ofta en liten svart inbuktning som måste tryckas med en penna eller ett stift , och kommer att återställa inställningarna och tvinga ut skivan .
4

Håll utmatningsknappen när du tvingar en extra skiva i CD-spelaren facket , under fastnat CD . Detta kommer att tvinga fast skivan upp i mata spår som spelaren försöker pressa ut det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84647.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.