Hur man installerar en Mustang Turbo

Ford Mustang är utan tvekan den mest populära muskel bil som någonsin gjorts, och i själva verket är en av de mest sålda bilarna genom tiderna i varje klass. På grund av populariteten av Mustang finns det ett brett utbud av eftermarknaden delar tillgängliga från olika återförsäljare. En av de mest radikala modifieringar som kan göras till en Mustang är att installera en turbo, vilket tvingar enorma mängder luft i motorn och drastiskt förbättrar hästkrafter och vridmoment. Detaljerna i installationen beror på turboaggregatet tillverkare och modell och år av Mustang, men det finns några generella steg du kan följa som en generell installation riktlinje. Saker du behöver
Verktyg som behövs varierar efter modell
Visa fler instruktioner
1

Dra nivån Huvlås och öppna huven. Lossa batteriterminalerna och sedan koppla bort batteriet från Mustang. Vänta 15 minuter innan du fortsätter att se till att fordonet inte håller en elektrisk laddning.
2

Montera turbo och avgasgrenrör på motorn enligt instruktionerna med hjälp av den nya packningen som medföljer turbo installationen satsen. Turbo monteringssatser normalt omfatta alla nödvändiga verktyg för detta förfarande.
3

Anslut turboaggregatet till oljeinloppet linjen. Vissa monteringssatser kan du direkt ansluta oljeledningen till turbon utan att göra några ändringar. Andra satser kan kräva stansning eller borra ett hål i oljetråget för att bilda en ny anslutning oljeledningen.
4

Dra åt alla muttrar, bultar, skruvar och klämmor till tillverkarens specifikationer. Var noga med att inte dra åt någon sammanbindande hårdvara. För hård åtdragning kan bringa metallen i både turboladdare och själva motorn till warp, vilket kan leda till allvarliga funktionella och uppriktningsproblem.
5

Anslut systemet luft pipage till turboaggregatet själv. Kontrollera att anslutningen är tät innan du fortsätter.
6

Anslut batterikablarna till batteriet och dra åt skruvarna som håller dem på plats. Stäng huven.
7

Starta Mustang. Låt motorn gå på tomgång i fem minuter medan Mustang är i parken. Rör inte gaspedalen under denna tid.
8

Stäng av Mustang. Kolla under bilen och inne i motorrummet för vätska. Närvaron av vätska indikerar ett läckage, vilket vanligen innebär att en av anslutningarna är för lös.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96366.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.