Hur man tar bort en motorcykel Skal Air Box för Performance

Luften lock på din motorcykel har en specifik och viktig funktion: det håller ut skräp som kan skada din motor om den fann sin väg in i luftintaget systemet. Dock har moderna luftfilter kommit långt, och många filter, såsom de som gjorts av K & N, är starka nog att göra det här jobbet på egen hand. Om du kör starka luftfilter, eller har dirigeras utombordare filter till din motorcykel, kan du ta bort locket luft rutan för att få in mer luft i din motor och mer kraft ur det. Saker du behöver
Skruvmejsel
Basic skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Använd din instruktionsbok för att avgöra där luften rutan är inställd på din motorcykel. Alla cyklar är olika, tyvärr, så se till att kolla om din modell.
2

Ta bort sadeln med en sockel eller kombination skiftnyckel om din luft box ligger nedanför det. Detta är fallet för de flesta cruiser-stil motorcyklar samt några större cyklar street.
3

bort sidoskydden använder en kombination eller hylsnyckel om din luft box ligger bakom dem. Detta är fallet för de flesta street cyklar och små motorer motorcyklar.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort de två eller fyra skruvar som håller på luften lock. Om din luftfiltret inte hålls på plats inne luften rutan, använder elektrisk eller annan stark tejp för att fästa det, så att det inte faller eller skramlar i luften låda utan lock. Några motorcyklister har gått så långt som att borra hål i sidan av luft-rutan så att de kan säkra luften låda med skruvar.
5

Byt sätet eller sidoskydden bort tidigare och ta din cykel för en provtur. Du bör känna ett lätt effekthöjning i nedre varvtalsområdet grund av ökad luftflöde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83783.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.