Hur man vet om en differential låsning på en Ford Explorer

true låsning differentialer är inte tillgängliga från Ford , därför har din Ford Explorer inte en sann skåp . Spärrdifferential tvingar båda bakaxlarna att snurra samtidigt , men termen " differentialbroms " används också ofta för att beteckna en differentialbroms . En begränsad slirning tvingar båda axlarna för att vända när man kör i en rak linje , men när du accelererar in i ett hörn , det tar bort ström från en axel . Din Ford Explorer kan ha en differentialbroms . Saker du behöver
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Placera din Ford Explorer till neutralläge och placera chuckar hjul framför framhjulen . Kontrollera att handbromsen är avstängd .
2

Placera en domkraft under den bakre differentialen bostäder på bakaxeln och jack bakdäcken från marken . Placera pallbockar under varje sida av axeln bostäder och sänka Explorer på pallbockar .
3

Spin ett däck moturs ( mot framsidan av Utforskaren . ) Om den andra bakre däcket snurrar på samma sätt , har du en differentialbroms . Om däcket roterar i motsatt riktning , har du en öppen differential . Öppna differentialer placerar bara makt till en axel , oavsett situationen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86038.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.