Hur du anpassar en Chevrolet Impala

Den Impala är en klassisk bil som har ett gott rykte när det gäller prestanda och bränsleeffektivitet. Tillverkas av Chevrolet har Impala sålts i USA för mer än 50 år, och har drivits av miljontals människor. Med så många Impalas på vägen, många bilägare väljer att anpassa sin bil för att ge den en personlig touch. Dessa anpassningar kan förbättra utseendet eller prestanda hos bilen, och kan också vara ett bra sätt att öka värdet på bilen. Saker du behöver
Chevy Impala
Auto måla Fälgar
Däck
Högpresterande chip kit
Kall luftintag kit
Högflöde avgaser
Show Mer Instruktioner
1

Anpassa din Chevrolet Impala genom att ändra fabriken färgen. Den Impala kommer idag i 8 olika färger. Att byta till en färg som inte är tillgänglig från fabrik kan ge din bil ett distinkt utseende. Tillämpa ett kritstreck längs sidan av bilen är ett billigt alternativ till att måla hela bilen. Måla om bilen för att få en egen look direkt.
2

Byt däck och fälgar för att skräddarsy din Chevy Impala. Den Impala levereras från fabriken med standard Chevrolet däck och fälgar installerad. Ändra fälgar kommer ge någon Impala ett eget utseende, och kommer vanligtvis att öka värdet av fordonet också. Tänk också lägga bredare racerdäck till baksidan av bilen för att ge det mer av en högpresterande look. Addera 3

Byt centrala datachip i din Impala med en högpresterande racing chip. Datorn i en Chevrolet Impala reglerar den maximala vridmoment, acceleration, bränsleekonomi och flera andra funktionella aspekter av bilens prestanda. Köp en chip-kit, som innehåller ett datachip som är konstruerad för hög prestanda, samt de verktyg du behöver när du byter chipet. Gå Impala dator och ersätta den gamla chip med det nya. Din bil med nu anpassas med snabbare acceleration och förbättrade kontroller vridmoment.
4

Installera en kall kit luftintag. Installera en kall luftintaget kommer att mata en extra tillförsel av frisk luft i motorn, som kommer att blandas med bränsle och tilläts att förbränna. Den svala luft fungerar också som ett kylelement inuti motorn. Installera en kall kit luftintag anpassar motorns prestanda genom att öka den maximala hästkrafter i motorn.
5

Uppgradera ditt avgassystem till ett dubbelt avgassystem som är avsedd för höga utsläpp flöde. Chevrolet Impala kommer med ett litet avgassystem som begränsar motorns förmåga att driva ut skadliga gaser från motorn. Uppgradera bilens avgassystem till ett högt flöde stil dubbelt avgassystem gör att dessa gaser att blåsas ur motorn mer fritt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95927.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.