Hur till Installera och ta bort en Dodge Ram dragkrok

Om du äger en pickup, så har du förmodligen njuta av mångsidighet och användbarhet som din bil ger dig. Ännu bättre, lägga en hake till lastbilen och göra det ännu roligare att köra genom att dra båtar, släpvagnar eller husvagnar bakom dig vart du vill. Med en V8-utrustade Dodge Ram - i det här fallet, en 2006 års modell - det finns gott om bogsering kapacitet att dra nästan vad du vill. Först dock, har du att installera skumt att få det att hända. Saker du behöver
Måttband
Fish tråd skiftnyckel
Vridmoment och uttag
dragkrokssatsen
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan den bakre stötfångaren och reservdäcket hjälp av ett måttband. Om du har ca 4 inches av clearance, då kan du fortsätta till steg 2. Om inte, sänk reservdäck ur vägen med reservdäcket kit medföljer Dodge, sedan fortsätta.
2

Skjut plast steg trimma precis framför registreringsskylten på den bakre stötfångaren upp och ur vägen, sedan släppa de två vagnsbultarna medföljer dragkrokssatsen genom lager hålen i stötfångaren så att trådarna pekar nedåt. Addera 3

Bolt mottagardelen av hitch under stötfångaren till vagnen bultarna med Ratchet och uttag. Lämna dessa bultar lösa så att du kan placera hitch senare.
4

Kör fisken tråden in genom hitch, upp genom den böjda slangen i den bakre delen av ramen och ut till utsidan av ramen . Fäst en bult och en plan platta försedd med dragkrokssatsen till tråden, sedan dra tråden tillbaka genom ramen, så att den gängade änden av bulten pinnar genom ramen och genom hitch. Löst trär en bricka och mutter medföljer dragkrokssatsen på bulten. Upprepa denna process för den andra sidan.
5

Använda momentnyckel och uttag, vridmoment ner alla bultarna till de specifikationer som medföljer dragkrokssatsen. Sedan snäpp tillbaka stötfångarhöljet på plats med hjälp av handen. Borttagning sker i omvänd ordning för installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83598.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.