Hur göra min Honda Metropolitan II Go Faster

The Metropolitan II scooter är ett alternativ för den sparsamma, bränslet bevara, och de som vill resa och pendla med stil. Skoterns 49cc stock motor driver åkaren framåt i upp till 35 km /h, en fin fart för cruising fem eller sex miles på en gång. Men att ta längre turer på en cykel så litet kan leda till farliga ögonblick, som den minsta, långsammaste sak på vägen är sällan en fördel. En relativt enkel procedur kan du rida i hastigheter upp till 49 mph, vilket resulterar i ett mycket säkrare, bekymmersfri resa. Saker du behöver
Basic skiftnyckel som Flighter Long Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

använda din nyckel för att öppna sätet på din scooter. Använd en kombination eller hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller plastsäte fodret på plats. Dra fodret ur scooter s ram.
2

Lokalisera förgasaren och skruvarna som håller förgasaren på plats på topplocket. Ta bort dessa bultar med en lång hylsa och dra förgasaren bort från topplocket.
3

bort strypningen plattan (den tunna metallstycke med en slits i det) som finns mellan förgasare och topplocket. Om skotern rids ofta, kan denna platta fästas på en yta eller det andra. I det här fallet, helt enkelt använda en skruvmejsel eller annat kil-liknande föremål för att bända loss den.
4

Bolt förgasaren på plats på topplocket med hjälp av en lång hylsa. Var noga med att bultarna är åtdragna för att säkerställa att det inte blir några bränsleläckage mellan förgasaren och topplocket.
5

Byt plasten under sadeln locket och sitsen och ta din skoter för en provtur. Du bör märka en något ökad prestanda upp kullar och en högre toppfart på plan mark.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83782.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.