Hur Anslut en iPod till en Honda CRV

Honda CRV är en kombination bil och miniatyr SUV. Dessa fordon ger gas millage i paritet med större bilar samtidigt erbjuda rum för en SUV. Om du äger en Honda CRV, och är som många människor, kan du förmodligen en stor variation av musik som lagrats på en iPod. Lyckligtvis, med all Honda CRVS, är det möjligt att ansluta din iPod med ljudanläggning och spela musik över bilens högtalare. Instruktioner
1

Inspektera stereon kontrollpanel i din Honda CRV. Titta och se om det finns en liten extra port som helst på enheten. Denna port kommer att vara storleken på en hörlursuttaget kan du se på MP3-spelare. Om det finns en port, innebär det att du direkt kan ansluta din iPod till stereon. Anslut en 3,5 dual jack kabel till hörlursuttaget på din iPod. Den andra änden av kabeln är ansluten till den extra porten. Byt din stereo till "AUX", och du kan lyssna på musik som spelas från din iPod.
2

in en iPod bil tuner i cigarettändaruttaget port i bilen om din Honda CRV stereon inte har en extra port. Anslut iPod i bilen tuner och makt iPod på Addera 3

. Bilen tuner kommer att automatiskt slås på när den sätts in i cigarettändaruttaget.
4

Slå systemet bilstereon för din Honda CRV till "FM", och ändra mottagare tills du hittar en station som är inget annat än statiskt eller döda luft. Ta del av stationens nummer (t.ex. 92,3 eller 101,7).
5

Justera stationen tuner på din iPod bil tuner för att matcha stationen på din bilstereo. Detta gör att du kan spela upp musik från din iPod, och har det bra som det är att spela från bilradion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83522.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.