Hur man tar bort en Ford Expedition Grille

Ford Expedition: s fabrik i grillen består av gjuten plast, belagd med en finish som matchar bilens exteriör. Medan många Expedition ägare är helt nöjda med fabriken galler, är det en av de mest utbytta objekt när det gäller eftermarknaden, yttre uppgraderingar. Om du vill byta ut din grill med en prydlig billet modell eller bara behöver byta ut den på grund av skada, är proceduren enkel, och du kan vara klar på mindre än en timme. Saker du behöver
Pocket skruvmejsel
nåltång
Torx uttag
Hylsnyckelsats
Socket förlängning
Fjäderstiftet borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och ta bort plasten nitar som håller grillen locket nedåt. Du behöver först pop kärnan av niten med en ficka skruvmejsel. När kärnan är upp, dra hela niten ut med spetstång. Var försiktig så att du inte skadar dessa nitar, eftersom de går sönder och du kommer att behöva dem för att sätta tillbaka locket.
2

Lyft gallret locket för hand och ställ den åt sidan.

Billiga 3

Ta bort torx skruvarna från kärnstöd med Torx-fattning och hylsnyckel. Placera Torx bultarna med plastnitar till ena sidan för ominstallation.
4

Använd uttaget inställd för att ta bort skruvarna som håller fast stötfångarhöljet till fender och hjulhuset. Det finns två på varje sida där stötfångarhöljet sveper runt hjulet väl, ytterligare två på varje sida längst ner på varje fender där locket wraps under, och finalen två på varje sida där fender, galler och stötfångarhöljet ansluta. Du behöver uttaget förlängning för de sista fyra.
5

Vrid hylsorna dimljusen ¼ varv moturs och dra dem från lampaggregaten. Häng dem åt sidan.
6

Dra trim stiften ur botten av fender locket med trim pin borttagningsverktyg. Var försiktig så att du inte skadar dem som du kommer att behöva dem för ominstallation.
7

Tryck nedåt på de fyra flikarna överst på gallret och dra gallret för hand.
8

tillbaka gallret på baksidan av borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83784.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.