Lambo Doors Installation

Lambo dörrar, även känd som sax dörrar, öppna vertikalt och ger ett sportigt utseende till någon bil. Du kan köpa kit från järnaffären eller på nätet som hjälper dig att utföra uppgiften i stället för att hyra en professionell för att göra det. Detta kan spara dig pengar och, i vissa fall, tid. Inledande

Lyft upp huven på bilen så att du kan ta bort den vänstra och högra sköld av de två framhjulen och arbeta med en sida i taget. Öppna dörren och leta efter gummislangen som förbinder dörren och dörrkarmen. Dra ut slangen och kapa kabeln innan inslagning de två ändarna av varje skär tråd med friktion tejp. Number varje uppsättning som du har tejpat och sedan ta bort slangen. Om kablarna är för korta, inte klippa dem.

Ta av dörren proppen och stäng dörren ordentligt och lås den. Tejpa igen dörren med massor av maskeringstejp, du behöver inte vill att det ska röra sig ur stället. Ta bort gångjärnen och sätta upp de nya med bultarna på plats, men utan att dra åt dem för mycket. Addera Test och Skärpning

Test öppna dörrarna för att göra Se till att de inte träffar något på vägen upp. Den gummislang med ledningarna kan behöva förlängas om de inte når. När du är säker på att dörrarna är på rätt plats och kommer inte att träffa något på vägen upp, dra åt skruvarna på gångjärnen hela vägen. Om några ställskruvarna behöva justeras, tar sig tid att göra lite finjusteringar.

Att säkra bultarna på plats, använder cement eller svetsa dem på plats. Om du väljer att svetsa, skydda andra delar av fordonet med svetsning omläggning papper. Långvarig värme till andra områden kan orsaka skador på material och bära ner dem. Upprepa denna process för båda bildörrar.
Sista handen

slipning eller instegsskydd ner de svetsade delar för att göra dem mjukare. Använd vattenfast fett för att smörja alla rörliga delar i dörrarna. Sätt sköldarna igen framför dörrarna och föra huven tillbaka ner i dess ställe. Torka bilen och prova det.

Läs skötselråden som medföljer din Lambo dörren kit. De kommer att variera mellan de olika tillverkarna. Det kan också vara små detaljer för installationsprocessen som är annorlunda, särskilt för olika märken och modeller av fordon. Kontrollera först innan installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83702.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.