Hur sänka ett Rear End

Sänkning den bakre änden av din bil eller lastbil är en billig modifikation som kan utföras på bara några timmar i garaget eller uppfart. Det bästa sättet att sänka den bakre delen av bladfjädern-utrustade fordon är att installera en uppsättning sänka block, som monterar mellan axeln och bladfjädern av bilen. Dessa är konstruerade av extruderad aluminium eller stöttålig plast för styrka och inkludera all den nödvändiga hårdvaran för installation i satsen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
1/2-tums enhet socket uppsättning
Sänkningssats blocket kit
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av bilen med en domkraft och stödja ramen på pallbockar. Placera domkraften under förarsidan av drivaxel och höja uttaget för att stödja axeln.
2

unbolt beståndet U-bultarna som håller fast bakaxeln till bladfjädern med en 1/2 -tums enhet socket set. De U-bultarna har en monteringsplatta under bladfjädern sedan dirigeras över toppen av axeln. Det finns fyra bultar synliga på botten av monteringsplattan som måste tas bort.
3

Höj domkraften för att lyfta axeln upp från bladfjädern av fordonet. Skjut sänka blocket mellan axeln och bladfjädern. Det finns en tapp som passar i ett monteringshål på axeln och ett monteringshål på sänkningen blocket som passar in i en tapp på bladfjädern. Dessa bidrar till att säkerställa att blocket är korrekt monterat.
4

Häng ersättande U-bultarna över toppen av axeln och vägen sedan ner genom monteringsplattan av bladfjädern. Dra åt bultarna manuellt tills passagerarsidan sänkning blocket är installerad. Installationen är samma på båda sidor av fordonet. När du är klar, dra åt bultarna ordentligt med 1/2-tums enhet socket set.
5

Höj bilen av domkraften står med domkraften, dra ut domkraften sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87148.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.