Hur man installerar en In-Dash TV-mottagare i bilen

Med en in-dash-TV-mottagare kan du titta på dina favorit TV-program medan du väntar i bilen för dina barn att avsluta praktiken, eller din väns flyg att landa. Här är hur man installerar en. Saker du behöver
Skruvmejsel
A /V-kabel
Buntband
Wrench /socket
In-dash TV mottagare
Monteringssats
Visa fler instruktioner

1

Öppna bilens huva och använda en nyckel eller hylsa för att ta bort batterikablarna från batteriet. Kontrollera bilens reparationshandbok för att hitta rätt verktyg storlek.
2

bort eventuella instrumentbrädan paneler så att du kan nå din bilstereo. Kontrollera bilens reparationshandbok för panel borttagning instruktioner-alla fordon är olika.
3

Använd rätt skruvmejsel för att lossa skruvarna som fäster stereon till instrumentbrädan. Dra stereo ut och ta bort kontakter och antennkabeln från baksidan av stereon.
4

Sätt in-dash TV-mottagare i monteringssatsen. Du kommer att behöva köpa en monteringssats som passar ditt fordon. Om du inte kan hitta en gjord för din bil, kan du behöva utföra en större operation på instrumentbrädan, och det är bäst att anlita en professionell för detta.
5

Montera TV-antenn på ditt fordon och dra kabeln till din in-dash-TV-mottagare. Det är bäst att montera antennen på stammen så att du inte kommer att behöva borra hål för att leda antennkabeln. Använd buntband för att hålla antennkabeln från hängande och fånga den eventuella rörliga bildelar.
6

Rutt en A /V-kabel från din A /V-väljare box ingång till in-dash-TV-mottagare. Använd buntband för att hålla A /V-kabeln från hängning.
7

Anslut in-dash TV-mottagaren till radioantenn, TV-antenn, A /V-kabel och stereo-kontakter. Om du vill ansluta mottagaren till stereo-kontakter, måste du använda ett kabelnät avsedd för just din bilmodell. Du kan köpa en i de flesta återförsäljare bilstereo.
8

Sätt in-dash-TV-mottagare och monteringssatsen i instrumentpanelen. Sätt i och dra alla nödvändiga skruvar. Byt ut alla streck paneler som du tog bort.
9

Byt batterikablarna och dra åt dem. Starta bilen och slå på in-dash-TV-mottagare för att kontrollera att det fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82861.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.