Hur man gör en värmesköld för ett luftintag

En värmesköld hjälper till att förhindra att varm luft sugs in i ditt kall luft intag. Ett värmeskydd är en liten platt bit aluminium som är placerad nära filtret och skyddar den från värmen motorn förskjuter medan den är igång. Du kan förbättra prestanda för din kalla luftintaget genom att öka den kalla luft som levereras till din bil. Gör din egen värmesköld hemma. Saker du behöver
aluminiumplåt
Sandpapper
tenn snips
Drill
L-konsol från 4 skruvar från 4 bultar
Visa fler instruktioner

1

Klipp en bit aluminiumplåt som är upp till fem inches av fem inches använda tenn snips. Skär aluminiumplåt som behövs för att möjliggöra för den att passa runt luftfiltret ordentligt.
2

Använd sandpapper för att jämna ut kanterna på aluminiumplåt.
3 < p> Skär ett hål i mitten av aluminiumplåt med tenn skärmklipp till lämplig diameter ditt kall luft insugningsröret. Böj plåten så att den bildar en vinkel runt luftfiltret.
4

Sätt i insugningsröret genom värmeskölden och bifoga er luftfilter som vanligt. Borra två små monteringshålen på sidan eller toppen av plåt som matchar monteringshål avståndet på L-konsolen för att möjliggöra L-fästet ska skruvas fast. Placera L-fästet på borrhålen. Sätt skruvarna med bultar och dra åt så att L-fästet är säker på metallhöljet. Detta tillåter dig att montera fästet till ett område nära fender väl i motorrummet för att hålla luftfiltret monteras bort från motorn.
5

Installera intag systemet genom att ansluta den rakt stycke av intaget röret till spjällhuset, anslut den andra delen av intag rör som innehåller MAF, eller luftmassemätare och anslut slangen armbågen intag som ansluter luften filtrera ner i fender väl. Borra två små monteringshål i motorrummet nära fender väl på din bil för att göra det möjligt för L-fäste för att fästas. Var noga med att inte borra in till några kablar eller reservoarer. Sätt skruvarna genom L-fästet hål och dra fast med bultar. Den aluminiumplåt kommer att fungera som en värmesköld från de omgivande motortemperaturer. Detta hjälper ditt kall luft intag systemet absorberar kall luft bara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86081.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.