Hur man gör en Cobalt Supercharged

Chevy Cobalt erbjöds med en sällsynt fabriken kompressor. Den överladdare klämma mer luft och bränsle i motorn skapar mer ström. Matchande kompressor system till bilar är en teknisk och arbetskrävande affären, men General Motors faktiskt produceras kompressor kit för att uppgradera en Cobalt. Det är fortfarande ingen liten bedrift, men verkstadsindustrin har gjort för dig när du köper satsen. Saker du behöver
Kompressor kit
Standard skiftnycklar
Slagborrmaskin
Flash omprogrammering verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort anslutningarna från Smet för säkerheten tills du är klar med installationen. Se till att din arbetsplats är ren, väl upplysta och fria från skräp. Överväg att ta bort huven för installationen eftersom det kommer att göra motorrummet tillgång mycket lättare.
2

Ta bort luftfiltret. Rengör alla ytor smuts du stöter på när du går längs att göra din installation lättare och snyggare. Ta bort insugningsröret med standard socklar. Om du stöter på några bultar som inte lossnar, använd en mutterdragare. Rengör området.
3

Byt bränsleinsprutarna med de nya high-flow injektorer som med kompressor kit. Dessa kommer att ge ökad bränsle för den ökade motorns flöde.
4

Installera blåsenheten, använder den nya packningen insugningsröret. Se till att anliggningsytorna är ordentligt förberedda och alla tidigare packningsmaterial rengörs och skrapas bort. Skruva fast fläkten enheten på plats till fabriken specifikationer med en indexerad momentnyckel för noggrannhet.
5

Växla fan-remskiva för kompressor remskiva, installerar längre drivremmen i satsen.

6

Programmera om Cobalt motor spånhantering dator med en blixt omprogrammering verktyg. Alternativt, byt chip med ett chip programmerad för kompressor. Anslut ledningarna i selen där anges.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87564.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.