Hur anpassa nya Mustangs

Mustangs har alltid varit en av USA: s favorit muskel bilar. I själva verket är Mustang ett av de viktigaste - om inte den viktigaste - symbolen för den amerikanska bilen. Äga en av dessa kraftfulla och sportiga fordon enbart kan fånga uppmärksamhet, men det finns sätt att vända några huvuden fler huvuden genom anpassning. Några vanliga yttre förbättringar, invändiga förändringar och ett par prestanda ändras förbättring kan verkligen göra din Ford Mustang sticker ut från resten. Saker du behöver
växelspaksknopp
Shift boot
Pedaler
Racing säten
Body kit
Custom lack
Hood
Avgasrör
slutrör
luftintagssystem
Visa fler instruktioner
Interiör
1

Lägg prestanda pedaler till din Mustang. Även om denna tillsats kan tyckas liten då gas-och bromspedaler är relativt ur plats, kan de verkligen förändras utseendet på din Mustang från förarsätet.
2

Ändra utformningen av växelspaksknopp om din Mustang har en manuell växellåda. Den växelspaksknopp kan bytas ut mot något i en helt annan färg och form än vad som levereras som standard. Du kan också ändra boot växelspaksknopp till ett annat material, som läder eller mocka.
3

Switch ut beståndet platser för racing säten. Detta är en av de mest dramatiska förändringarna du kan göra till inredningen av din Mustang. Racing säten har ett helt annat utseende än säten som är standard i varje bilmodell.
4

Lägg sele kuddar till säkerhetsbältet. Detta är en enkel och billig tillägg som gör bältet, en ganska vardagliga ser en del av inredningen, sticker ut. Harness kuddar är utformade för att lägga till en sportig känsla till säkerhetsbältet. Addera Exterior
5

Lägg racing ränder eller annan färg design till din Mustang. Mustangs, liksom de flesta bilar, brukar komma i en solid färg. Lägga till ytterligare en färg i form av ett band eller en annan typ av grafik gör din exteriör sticker ut från andra Mustangs.
6

Installera ett bodykit på din bil. En kropp kit kommer att ersätta stötfångaren fabriken främre, bakre stötfångare och sido kjol (eller någon kombination av de tre) för en design med en lite mer flare. Vanligtvis dessa mönster hänga lägre till golvet och ibland sträcka sig ut mer än sina lager motsvarigheter.
7

Byt huven med en ny som har en huv scoop eller luftintag. Denna ytterligare egenskap av huven kommer att dra uppmärksamhet till motorn område av bilen.
Prestationenhancers
8

Installera ett tips prestanda avgassystem. Även om detta kan också betraktas som en yttre tillbehör eftersom den kan ses från utsidan (och ser mycket trevligare än ett lager slutrör), kommer en prestanda avgassystem tips hjälpa flödet av utsläppen från din bil och därmed förbättra prestandan.

9

Lägg till ett kit luftintag till din Mustang. Liksom slutrör, kommer ett luftintag kit hjälpa flödet av avgaser från motorn och förbättrar både vridmoment och effekt.
10

Lägg rören prestanda avgassystem till avgassystemet. Prestanda avgasrören vara en enklare väg för avgaserna att utvisa från bilen jämfört med rör fabriken avgaser. Ju snabbare avgaserna pressas ur bilens motor, desto snabbare kan börja bränna nytt bränsle. Återigen kommer detta att förbättra effekt och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84028.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.