Hur Toning en Ford Focus

Tillämpa film Färgtoning till glaset i en Ford Focus kan sänka inomhustemperaturen och buffert bländning. En korrekt tillämpning av filmen kräver en ren glasyta, en gummiskrapa för att trycka ut luftbubblorna och ett rakblad för att göra exakta snitt som krävs för ett professionellt utseende. Den genomsnittliga bakgård nyans tekniker kan tillämpas film till de fem tintable fönster i en Focus i ungefär en timme. Saker du behöver
Sugskrapa
Rakblad
Icke-ammoniak-baserade rengöringsmedel för glas
Sprayflaska
Destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Förbered glaset för färgton filmen genom att spraya och torka insidan av glaset med en luddfri handduk. Använd inte ammoniak-baserade rengöringsmedel, eftersom de kommer att lösa upp limmet som håller filmen till glaset. Fokus har fem fönster som behöver rengöring: de två sidorutor, den bakre sidorutorna och luckan. Låt glaset torka helt.
2

Skär ett ark nyans film något större än storleken på ett fönster (du ska arbeta en i taget) med ett rakblad. Den del av nyans film bör vara en tum större på alla sidor än fönstret.
3

Spraya fönstret med en liberal mängd destillerat vatten. Badda upp eventuella Droppavlagringar med en handduk.
4

Peel bort plasthöljet stöd från den del av färgton film och snabbt applicera limmet sidan till den våta fönstret. Arrange filmen för att passa formen av fönstret, spruta vatten om det börjar torka ut.
5

Tryck ut luftbubblorna med skrapan från mitten av filmen utåt till kanten. Spraya mer vatten om det behövs.
6

Slice av kanterna på nyansen filmen så nära kanten av glaset som möjligt med rakblad. Ju finare denna kant, desto mer professionell nyansen jobbet kommer att se ut. Lägre infällbar fönster ungefär en halv tum till zip toppen av filmen mycket noga, och sedan låta nyans torka och rulla fönstret upp för att trimma den nedre kanten. Detta kommer att säkerställa att det inte finns en lucka på den övre kanten av fönstret. Stationära fönster är inte så svårt.
7

Upprepa processen för att ansöka nyans film till resterande glas, med steg 2 till 6.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83647.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.