Subaru Baja släpvagnskablage sele

Subaru Baja kan dra en liten till medelstor släp när den är utrustad med en dragkrok en 4-polig kabelstam. Den 2003-modellen är dimensionerad för en maximal dragkapacitet på 2400 pounds. Vistas inom tillverkning begränsningar är viktig för en säker resa eftersom vikten för släpvagnen minskar bilens bromssystem till en osäker grad. Department of Transportation kräver alla trailer är att ha ett minimum av markör, broms-och signallampor för resor på allmänna vägar. Dessa drivs via en 4-polig kontakt installerad på din Baja. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan i Baja och ta bort skruvarna som fixerar bakljusen på fordonet. Ta bort bakljus ur sina hålor och koppla selen fordonets ledningar.
2

Aktivera vänster blinker med förarens kontroll. Se till att tändningen är i "power on".
3

Anslut krokodilklämman av 12-volts testet ljus till en del av metallen nära vänster bakljus. Sond bilens kabelhärvor nakna anslutningar med testet ljusets sond. När testet tänds och blinkar du har hittat rätt tråd för vänster blinkers. Upprepa denna process för att hitta kraften för rätt blinkers och positionsljus.
4

Anslut den gröna ledningen från 4-polig kontakt till makten tråd för rätt blinkers med en scotch låsanslutning . Dessa verkar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren tills den låses. Anslut den gula ledningen från selen till strömkabeln för vänster blinker, den bruna kabeln till positionsljus makt tråd och den vita ledningen till någon svart tråd med scotch lås kontakter.
5

Run den 4-poliga kontakt till bilens dragkrok och säkra med buntband.
6

Wrap anslutningarna i eltejp och installera om bakljusen. Fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87075.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.